Asus’ gaming-centric ROG Telefoon en de accessoires gelanceerd in India

Asus heeft officieel onthulde de nieuwe gaming-gericht smartphone lager de ROG merk (die we eerst zagen op de Computex-2018). De handset concurreert met de Razer Telefoon, maar de Razer heeft niet gedeeld plannen om hun gaming-telefoon om het land nog. Dus de ROG Telefoon is de enige ware gaming apparaat beschikbaar zijn in India.

De ROG Telefoon wordt aangeprezen als de eerste smartphone ter wereld met een 3D-vapor-chamber koeling systeem, ontworpen om te houden van de thermiek onder controle tijdens het uitvoeren van veeleisende games.

De hardware bestaat uit een Qualcomm Snapdragon 845 octa-core chip met een kloksnelheid omhoog geduwd naar 2,96 GHz (in tegenstelling tot de normale 2.8 GHz) en de geïntegreerde Adreno 630 GPU is speciaal geoptimaliseerd voor gaming door Asus.

Kunt u lezen in onze hands-on van de Asus ROG telefoon nu, en u kunt ook kijken op onze eerste indrukken in de video hieronder.

Afgezien van de brute kracht, de Snapdragon-chipset 845 richt zich op het minimaliseren van thermal throttling geholpen door de genoemde koelsysteem. Het brengt ook langs een afneembare koeler voor een extra boost aan de oververhitting voorkomen front – terwijl het nog steeds zorgen batterij levensduur zodat je gaming sessies op de ga niet kort knippen.

De 6-inch-scherm, houdt gelijke tred met de kern van de hardware, zoals het AMOLED-display en ondersteunt HDR met een 90 hz refresh rate en 1ms reactietijd te helpen zorgen voor een soepele framerates.

Dedicated controls

Het is een gegeven dat de telefoon is ontworpen met gamers in het achterhoofd, en dat betekent een aan de zijkant gemonteerde USB-C-poorten is ontworpen om aan te sluiten op de controller en andere game-accessoires, samen met de uiterst precieze spel-gerichte controles die geavanceerde force feedback haptics en een paar programmeerbare ‘ultrasone AirTriggers’.

Asus verder onthulde een aantal optionele accessoires om te gaan met de ROG Telefoon. Het omvat een TwinView Dock, die zorgt voor een dual-screen modus handheld en een Mobiele Desktop Dock voor degenen die willen om de telefoon te gebruiken om de macht van een desktop-style gaming ervaring. Er zal ook een Gamevice controller, om u te geven console-achtige besturing, en een WiGig-Dock biedt draadloos gegoten uw gaming sessies op een groot scherm.

Asus ROG Phone

De ASUS ROG Telefoon zal verkrijgbaar bij Rs 69,999 uitsluitend op Flipkart vanaf 29 November 2018. Een speciale no-kosten EMI, met tenure opties van 6, 9 en 12 maanden zal ook beschikbaar zijn op alle credit-en debit kaarten. Onder deze regeling, de ROG Telefoon zal beschikbaar zijn voor aankoop door het betalen van een EMI-te beginnen bij Rs 5,833 per maand voor 12 maanden.

Accessoires – Professionele Dock, zal beschikbaar zijn op Rs 5,499; GameVice (Joystick) bij Rs 5,999; TwinView Dock bij Rs 21,999 Desktop Dock bij Rs 12,999 en ROG Telefoon Geval bij Rs 2499.

  • Lees onze ROG Telefoon handen op hier