De iPhone-XR is outselling zowel de XS en XS Max, volgens Apple


Gelet op de recente verklaring van Apple dat het niet meer om informatie te delen op het aantal verkochte eenheden, deze verklaring van Joswiak is de enige officiële woord dat we hebben op hoe een van de nieuwe iPhones worden verkocht.
Hoewel het niet expliciet wordt genoemd, is het waarschijnlijk dat de reactie op de iPhone XR ‘ s optreden was in reactie op de recente rapporten die Apple snijd de productie-orders op drie van haar flagship devices – de iPhone XS, iPhone XS Maxen iPhone XR.
Terwijl het de laatste 2018 iPhone uitgebracht de laatste trio van Apple-toestellen, de Cupertino reusachtige vorderingen die de (relatief) betaalbare iPhone XR is een daverend succes, de verkoop van de meeste aantal eenheden van een van haar telefoons sinds hun lancering. Het is ook vermeldenswaard dat de XS en XS Max niet waar zijn de opvolgers van de iPhone-X, maar in plaats daarvan, beschouwd als verfijningen van vorig jaar all-scherm vlaggenschip, die zouden kunnen maken van de XR verkoop lijken indrukwekkend door vergelijking.
In een interview met CNET, Apple vice president Greg Joswiak zei dat de iPhone XR had het bedrijf is “meest populaire iPhone elke dag, sinds de dag dat het beschikbaar kwam”.
Een van de mogelijke redenen voor de XR ‘s succes is de schijnbaar lage prijs (9) in vergelijking met de eye-wateringly duur broers en zussen, die beginnen bij 9 en ,099, waardoor ze Apple’ s meest dure handsets-to-date.
Zonder de feitelijke cijfers, alles wat we zeker weten is dat de iPhone XR gaat de deur uit, sneller dan de iPhone XS en iPhone XS Max, maar we kunnen niet zeggen hoe snel dat echt is.