MWC 2019: wat te verwachten van de grootste mobiele show van het jaar

MWC (Mobile World Congress) is de grootste mobile beurs van het jaar, en de volgende aflevering – MWC 2019 – nadert snel.

MWC 2019 van start gaat in Barcelona, op 25 februari (hoewel verwachten dat een aantal bedrijven te houden keynotes een dag of twee voor die tijd) en loopt door tot 28 februari.

Maar wat kunt u verwachten? Hoewel het niet veel is nog niet bevestigd, er zijn een aantal dingen die we waarschijnlijk te zien op het MWC in 2019, met inbegrip van high-profile toestellen zoals de Samsung Galaxy S10.

We hebben samen deze gids waarin alle dingen mobile dat zou kunnen zijn op de toon en wij voegen om het zo snel als we horen niets nieuws.

Samsung

MWC 2019

De Samsung Galaxy S9 is aangekondigd op het MWC in 2018, dus er is een reële kans dat het MWC in 2019 zal worden waar de Samsung Galaxy S10 is onthuld.

Niet alleen zou het zinvol zijn, maar het is speciaal gerucht gaat een paar keer, maar er zijn een aantal geruchten die verwijzen naar andere data ook, dus er is geen garantie.

Als de Galaxy S10 bereik is aangekondigd op het MWC in 2019 het is waarschijnlijk een van de hoogtepunten van de show. We verwachten grote dingen van Samsung ‘s volgende vlaggenschip, met geruchten wijzen op een compleet nieuwe bezel en notch-gratis kijken, een scherm vingerafdruk scanner, 8GB of 12GB RAM en mogelijk vijf of zelfs zes camera’ s.

Wel dat zal afhangen van welk model je koopt. Zoals gewoonlijk is er waarschijnlijk een grotere versie, waarschijnlijk wel de Samsung Galaxy S10 Plus, en deze keer kan er ook een Samsung Galaxy S10 Lite of iets dergelijks.

Evenals de S10 bereik, is er een kans dat we ook een kijkje op de Samsung opvouwbare telefoon op MWC in 2019, zoals sommige geruchten wijzen naar een goede aankondiging in februari.

Sony Xperia XZ4

Sony vaak kondigt een of meerdere nieuwe toestellen op het MWC en de volgende vlaggenschip verwachten we dat de Sony Xperia XZ4, dus dat kan heel goed te maken een verschijning.

Er is niet veel bekend over het nog, maar we hebben gezien gelekte renders zogenaamd het tonen van de telefoon en het onthullen van een triple-lens camera aan de achterkant. Dat zou een grote sprong omdat andere Sony-toestellen hebben alleen een camera achteraan.

Op basis van dit lek, de Sony Xperia XZ4 ook lijkt te hebben van een 6,5-inch display met een 21:9 beeldverhouding, wat zou het nog meer een breedbeeld dan de meeste mobiele telefoons. Er is geen inkeping en geen teken van een hoofdtelefoon aansluiting, terwijl de rug lijkt te zijn van glas en er zijn randen boven en onder het scherm.

Niet de meest moderne design van toen en terwijl de drie camera ‘ s is nieuw voor Sony is iets wat andere bedrijven bieden al, dus het valt nog te bezien of en hoe de XZ4 zal opvallen – in de veronderstelling dat deze lek is zelfs nauwkeurig.

LG

We zijn minder vertrouwen in dat we zullen zien de LG G8 (of LG G8 ThinQ als het zou kunnen worden genoemd) op MWC in 2019 dan sommige telefoons, zoals de LG G7 ThinQ werd aangekondigd in Mei 2018. Echter, de LG G6 geland op het MWC in 2017, dus het is mogelijk.

We hebben nog niet veel gehoord over de telefoon nog, dat is een ander teken dat het misschien niet op tijd klaar voor het MWC 2019, maar aan het begin van de geruchten wijzen op een 4K LCD-scherm en mogelijk een ‘sound-emitting display’, die zou kunnen leiden tot het volume van het luistergedeelte te worden ingebouwd in het scherm. Dat op zijn beurt kan bij LG te verkleinen of te elimineren van de top ring, maar dat is slechts speculatie.

Als alternatief, we zouden kunnen zien van de LG V45 ThinQ op MWC in 2019. Dat is misschien meer kans dat de LG V30S ThinQ geland op het MWC in 2018, maar aan de andere kant hebben we alleen kreeg onlangs de LG V40 ThinQ, en we weten niets over de V45, andere dan een vordering die het kan ondersteunen, 5G.

Huawei

De Huawei P20 niet het land op MWC, maar de Huawei P10 deed, en beide telefoons werden aangekondigd vroeg in het jaar, dus MWC 2019 misschien wel waar krijgen we een officiële blik op de Huawei P30.

Terwijl we weten niet veel over de telefoon, maar – anders dan een vage en niet verwonderlijk vordering van Huawei ‘ s CEO dat het beter zal zijn dan de P20 of de Huawei Mate 20 – kunnen we een paar educated gissingen.

Voor een ding, het is waarschijnlijk dezelfde Kirin 980 chipset als de Huawei Mate 20 Pro, aangezien Huawei meestal maakt van een chipset in de Mate bereik gebruikt dan het weer in het P-bereik.

Dat is geen slechte zaak als de Kirin 980 is misschien wel het meest krachtige Android-chipset van 2018, maar tegen de tijd dat de Huawei P30 start zal moeten concurreren met sommige van 2019 chipsets.

Op basis van de Mate 20 Pro, er is ook een grote kans dat de Huawei P30 zal een vingerafdruk scanner ingebouwd in het scherm. Het zal waarschijnlijk ook op zijn minst een triple lens van de camera (of op zijn minst de Huawei P30-Pro) en het zal waarschijnlijk nog een inkeping.

Echter, de Huawei P30 misschien niet de enige opmerkelijke aankondiging van het bedrijf op MWC in 2019, want het is ook geruchten dat het brengen van een 5G opvouwbare telefoon naar de show.

HTC

HTC U12 Life

We kunnen goed zien dat een of meerdere nieuwe toestellen van HTC op het MWC in 2019, al zijn we er nog niet wat.

Het bedrijf verlaagde zijn smartphone-uitgang tijdens 2018, maar heeft bevestigd dat de nieuwe toestellen zijn op de weg, sommige van die moet komen in de vroege 2019, waardoor het MWC in 2019 een mogelijke locatie.

Een handset die is blijkbaar op weg is, is een bijgewerkte versie van de mid-range HTC U12 Leven, met 6GB RAM en 128 gb opslagruimte, dus misschien is die zal verschijnen op het MWC.

Echter, zouden we niet rekenen op het zien van een HTC-U13, of wat het bedrijf volgende paradepaardje wordt genoemd, als er geen echte nieuws en de HTC U12 Plus alleen landde in Mei.

OnePlus

Terwijl de OnePlus 7 is het onwaarschijnlijk te starten tot medio 2019, kunnen we zien het begin van een nieuwe reeks van het bedrijf op MWC in 2019.

Specifiek, we weten al dat OnePlus werkt aan een 5G handset voor de lancering in 2019, en volgens een rapport kon het land op MWC in 2019.

We weten niet veel anders over de handset, maar blijkbaar OnePlus heeft gekozen om het te starten los van de OnePlus 7, zoals de toevoeging van 5G kon duwen de prijs is dan wat het meestal tegen.

In andere woorden, deze telefoon misschien niet zo veel van een koopje als het bedrijf de belangrijkste vlaggenschip van de range.

Eer

De Eer 11 waarschijnlijk niet op tijd klaar voor het MWC gegeven dat de Eer 10 niet het land tot Mei, maar je weet maar nooit, en er is een goede kans dat het bedrijf iets te laten zien (hoewel met name het niet vorig jaar).

We kunnen, bijvoorbeeld, krijgen de Eer 11, maar de Eer Bekijk de 10 geland voordat het MWC 2018.

Nokia

We zagen veel van het merk Nokia telefoons op MWC in 2018, zodat we goed kunnen zien wat meer op MWC in 2019. Het hoogtepunt van de bundel is wellicht de Nokia-9 – een lang gekletst vlaggenschip telefoon die sommige bronnen zeggen dat het land op het evenement. Het is een geloofwaardig beweren ook, want de high-end Nokia 8 Sirocco geland op het MWC in 2018.

Echter, het was niet de enige Nokia telefoon in opkomst. De Nokia-7 Plus, Nokia 1 en meer werden ook aangekondigd, dus wees niet verbaasd als er een hele reeks nieuwe toestellen aanwezig in 2019 het geval.

5G-telefoons

MWC in 2019 zou kunnen zijn waar we eerst beginnen met het zien van 5G handsets, zoals een aantal naar verwachting land in 2019.

We hebben hierboven vermeld dat 5G OnePlus en Huawei telefoons zouden worden aangekondigd, maar wees niet verbaasd als we zien dat anderen ook.

LG bijvoorbeeld heeft ook een 5G telefoon in de werken voor de eerste helft van het jaar 2019, net als Oppo, dus die zou kunnen maken een verschijning.

Xiaomi

Xiaomi is officieel gestart met de verkoop van producten in het verenigd koninkrijk en andere delen van Europa, en in 2019 kunnen we zien hetzelfde doen in de VS. Dus wees niet verbaasd als we zien telefoons van de Chinese reus op MWC in 2019.

Wat we kunnen zien is onduidelijk voor nu, maar Xiaomi is bekend voor het leveren van grote waarde handsets, inclusief vlaggenschepen die massaal undercut de meeste rivalen, dus het kan de start een aantal koopjes.

Oppo

Oppo heeft aangetoond dat het plan aan te kondigen van een opvouwbare telefoon op MWC in 2019, dus dat kan de moeite waard een oogje uit voor. Terwijl sommige Oppo producten komt niet uit China, een aankondiging op MWC suggereert dat de vouwen telefoon misschien meer op grote schaal beschikbaar, al weten we niet waar specifiek het land.

Er kunnen andere Oppo aankondigingen verder dan dat. Het bedrijf werkt ook aan een 5G telefoon bijvoorbeeld, zodat die kunnen worden weergegeven.

Vivo

Vivo bleek uit de Vivo Apex Concept op MWC in 2018. Dit was een prototype van een apparaat met een scherm vingerafdruk scanner (voordat deze technologie mainstream werd) en een pop-up selfie camera, wat leidt tot een bijna volledig ring-gratis-scherm. Kon je niet kopen, maar de vergelijkbare Vivo Nex start later in het jaar.

Het is heel goed mogelijk dat de Vivo zal nog een prototype apparaat klaar om te laten zien op het MWC in 2019. Wat dat zou kunnen zijn is onduidelijk.

Het bedrijf is gekletst om de lancering van de Vivo Nex 2 snel, een telefoon waarvan wordt gezegd dat een scherm op de achterkant die je kunt gebruiken om het frame van selfies, dus er is geen noodzaak voor een front-facing camera. Echter, rapporten suggereren zal dit land in December, vooruitlopend op het MWC in 2019.