Philips 8804 TV paren Bowers & Wilkins audio met Dolby Visie LCD-scherm

Het is niet alleen audio-waar Philips hoopt de 8804 zal excel. De 55-inch scherm verpakking, niet alleen in de Dolby Visie HDR-norm, maar de HDR10+ verscheidenheid van high-dynamic range met de grootst mogelijke steun voor de helderheid-het vergroten van de screen technologie.
Flatscreen-Tv ‘ s zijn berucht voor het feit dat slordige geluid – waar die sprekers gaan? Maar TV-fabrikanten zijn steeds meer verleggen van de barrières met het ontwerpen van hun sets, en Philips ziet er naar hetzelfde te doen met de onlangs onthulde Philips 8804 scherm.

Scherm smarts

We hebben geen prijs of releasedatum info over de Philips 8804 nog (merk op dat Philips momenteel niet te verdelen zijn stelt in Noord-Amerika, en dat is niet veranderd op het moment van schrijven), maar we worden steeds meer details en hands-on tijd met de TV later deze week bij Philips’ Europese showcase in Amsterdam.
Dat Bowers & Wilkins luidspreker-array zal ook in staat zijn om te profiteren van Dolby Atmos ondersteuning, het aanbieden van overhead surround-geluid, terwijl de onderdompeling factor zal worden geduwd tot een inkeping met de opname van Ambilight 3 LED-verlichting aan de achterzijde. Deze balken kleuren van de achterkant van de TV op de muren, verlichting van uw woonkamer met bloemen van een bepaalde kleur die overeenkomt met de actie op het scherm.
Het zal de eerste LCD-scherm van het merk te dragen van de vruchten van Philips’ recent gevormde relatie met de Bowers & Wilkins audio, een titan in het veld. Hoewel we hebben gezien, een dia-shot van het scherm tijdens een persconferentie zo ver, het lijkt te zijn een soundbar-zoals speaker array langs de onderrand van het scherm.
Dit alles wordt ingepakt met Philips’ P5 Perfecte Foto-Motor, die het beweert levert de meest dynamische en levensechte beelden nog.

  • Beste TV: welk scherm moet je splash van het geld op?