Beste colocatie providers van 2019

Beste colocatie aanbieder

Andere aandachtspunten zijn de IP-adressen die u zult krijgen, de bandbreedte van het netwerk, data-overdracht-uitkering en de mate van steun die de host kan bieden.
Netcetera ook biedt kwart, halve en hele rack plannen voor een prijs van £300, £500 en € 900, – per maand. Bandbreedte is een (betaalde) extra, maar dit staat je niet toe om preciezer wat je nodig hebt, voor een flexibele aanpak die kan bespaart u geld in het algemeen.
Het kopen van een conventionele website hosting pakket biedt klanten de mogelijkheid tot het huren van ruimte op een server in eigendom van een hosting provider, en ligt in een extern datacenter. Deze zijn schoon en eenvoudig te openen, maar je krijgt niet de volledige controle over de hardware en hoe het is opgezet. Zelfs dedicated server plannen dwingen je om uit te kiezen, wat soms erg aantal voorgedefinieerde opties.
Zen Internet is het best bekend als een van de UK ‘s eerste Isp’ s, die is het verstrekken van toegang tot het web om de massa ‘ s sinds 1995. Maar het bedrijf maakt gebruik van haar netwerk expertise ter ondersteuning van andere diensten, ook, met inbegrip van colocatie in de Greater Manchester datacenter.
Colocatie plannen kan sterk variëren in prijs, afhankelijk van de hoeveelheid ruimte en kracht die u nodig hebt. De ruimte kan worden gedefinieerd in hoogte-eenheden (U) van 1,75 cm elk, of soms als een kwart (ongeveer 10U), de helft (20U) of volledige rek (42U) – de vergelijking van tabellen van elke host zal je meer vertellen.
Er zijn tal van geavanceerde opties hier. Bent u het gebruik van MPLS (Multi Protocol Label Switching) voor het aansluiten van uw systemen, bijvoorbeeld? Netwise Hosting ondersteuning van L2 en L3.

1. Netcetera

Fast2host niet de meest handige colocatie host voor iedereen. Het heeft maar één datacenter in St Ives, Cambridgeshire. Klanten met minder plannen (1U-3U) krijgen niet 24/7 toegang tot hun hardware en de standaard Remote Hands-ondersteuning is beperkt tot een gierige 45 minuten in een maand (30 minuten voor 1U-3U), zelfs voor de volledige rack plannen.
Groene hosting via carbon offset
Onbeperkt Remote Hands-ondersteuning
Een data centrum

Als u niet zeker bent over de opties, de website heeft een Colocatie Calculator waar u in staat bent om te kiezen van de plannen en functies die u nodig hebt, en een prijs krijgen meteen.
Colocatie prijzen beginnen bij slechts € 35 per maand voor een enkele server met 1U tot 5U en 0,5 amp stroom. Connectiviteit is relatief basic – op slechts 500 gb per maand op een 100Mbps poort – maar je krijgt er 5 IP adressen, de installatie is gratis, en, in een zeer royale verplaatsen, er is onbeperkt Remote Hands ondersteuning.
Als u meer nodig hebt, Fast2host de website maakt het zeer eenvoudig uw opties te verkennen. Er is geen omvangrijke vergelijking van tabellen, en het bedrijf dwingt je niet om met hen contact opnemen om een offerte te krijgen: klik op een plan (1U-5U, kwartaal, half-of full-rack), dan kunt u direct de details bekijken en uw bestelling plaatsen in een paar klikken.
Claranet is een top van de Europese provider met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van managed IT-diensten aan bedrijven over de hele wereld.
Opgericht in 2005, Netwise Hosting is een ervaren aanbieder met een eigen datacenter in het centrum van Londen, en de partner centra in Docklands, Manchester, Parijs, Milaan, Amsterdam en Stockholm.

2. Netwise Hosting

U kunt ook willen controleren onze andere website hosting kopen gidsen:
Meerdere verenigd koninkrijk en de EU datacenters
Geavanceerde connectiviteit opties
Handig voor ondersteunende diensten.

Het bedrijf biedt ook een zeer complete set van colocatie diensten, met inbegrip van het migreren van uw server op een andere locatie, in rek monteren van apparatuur voor u, het beheer van systemen of het leveren 24/7 support.
Netwise Hosting duidelijk gelooft in keuze, want dat is slechts het begin. Ook krijgt u 2U en 4U plannen, evenals de kwart, halve of volledige rek van de ruimte (alle afsluitbare voor extra veiligheid), en multi-rack-opties zijn beschikbaar als u ze nodig hebt.
Claranet niet proberen te concurreren met anderen voor de laagste geadverteerde prijs (in feite, het maakt niet adverteren met een prijs op alles – moet u contact opnemen met het bedrijf en vraag voor een offerte). Er zijn geen bijna nutteloos 1U plannen, bijvoorbeeld: moet je kiezen voor een kwart, een halve of volledige rek.
Als een verrassing groene bonus, een compensatie regeling betekent Netcetera het datacenter is 100% klimaatneutraal.
De Hosting van uw hardware op een andere locatie doet het introduceren van een aantal zaken. Als u fysieke toegang tot de server, zult u waarschijnlijk een nieuwe afspraak te maken alvorens door te reizen naar het datacenter; weinig geschikt. Als dat een probleem zou kunnen zijn, zorg ervoor dat u kiest voor een host met een locatie in de omgeving te minimaliseren gedoe.
Ja – de veteraan ISP doet colocatie, te

3. Zen Internet

Colocatie plannen beginnen bij slechts € 49 per maand. Dit alleen krijgt u een minimale 1U, 0.5 ampère voorzien van de macht en een enkel IP-adres, maar uw gegevens overdragen uitkering is redelijk op een maandelijkse capaciteit van 1 tb.
Ervaren leverancier
Vijf Externe Handen sessies per maand
Slechts één datacenter

Het hosten van uw server in Londen, Manchester, Amsterdam en meer
Colocatie hosting is een dienst waar klanten slechts een ruimte huren in een datacenter, en die gebruiken voor het hosten van een server. Dit geeft hen de volledige controle over de configuratie (hardware en software, terwijl ook het waarborgen van de server heeft een meer betrouwbare infrastructuur (stroom, koeling, brand, beveiliging) en een betere verbinding dan ze zouden krijgen door het organiseren van in-house.
Nog steeds, bent u gedekt door een uitgebreid service level agreement garandeert 100% power beschikbaarheid van 99,999% netwerk-en 99.97% HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning), met een één uur ‘rack’ – garantie in het geval van eventuele problemen.
Als er problemen opduiken, Zen in de ” Remote Hands ondersteuning van de service kan controleren status indicatoren, opnieuw instellen of opnieuw opstarten van uw hardware vervangen circuit patch leidt en patch-panel-verbindingen, en zelfs hot-swappable onderdelen, indien u reserveonderdelen. Je krijgt een royale vijf Remote Hands sessies van een maand, elk met een duur van maximaal één uur – sommige hosts beperken kan je een sessie van slechts 30 minuten.

4. Claranet

Het bedrijf Isle of Man-gebaseerde data-centrum kan het niet de meest handige plek om te colocate uw server, maar het levert een betrouwbare kracht, hoge veiligheid en ondersteuning van het handvat is opgestart, upgrades, back-ups, het herstellen en andere essentiële onderhoud taken.
Groot-naam bedrijf
Vijf UK data centra
Geen plannen kleiner dan een kwart rack

Het vergelijken van colocatie heirscharen is moeilijk, als de beste bedrijven zullen variëren afhankelijk van uw behoeften, maar in dit artikel hebben we gemarkeerd vijf staat VERZENDING aanbieders om u te helpen de slag te gaan.
Nog steeds is er genoeg om, zoals hier. Kasten zijn allen afsluitbaar om te houden van uw hardware veilig. Flexibele energie-opties te verzekeren dat u precies krijgt wat u nodig hebt. Je bent in staat om toegang te krijgen tot uw server 24/7. Er zijn flexibele contracten beschikbaar, met een minimum van 30 dagen, met een aantal voordelen als u kiest voor de langere looptijden (je krijgt gratis installatie als u zich aanmeldt voor drie jaar). De moeite waard een kijkje als je liever colocate met een big-naam van de provider.
Koolstof-neutrale colocatie van het Eiland Man
Top kwaliteit professionele dienstverlening van een grote provider

5. Fast2host

Aan de positieve kant, Fast2host toegevoegde waarde biedt, met name de starter plannen. 1 eenheid van een rack krijgt u van 0,8 ampère van de macht, in plaats van 0,5 ampère meestal elders. De data-overdracht uitkering is een royale 1,2 TB per maand. ICMP-en HTTP-controle, vaak een optionele extra met andere aanbieders, komt voor gratis hier. Een 100% SLA op macht en 99,99% SLA op beschikbaarheid van het netwerk zal goed genoeg zijn voor de meeste gebruikers, maar dit alles kan de uwe vanaf € 45 per maand.
Lage startprijs
Handig gebundeld extra ‘ s
Enkele data centrum

Colocatie is vaak op de markt gebracht als een high-end hosting oplossing voor grote bedrijven, maar de werkelijkheid is anders. Zelfs het kleinste bedrijf kan profiteren van de extra snelheid en controle die u zou kunnen krijgen met een colocatie plan, en als u kiest voor de juiste aanbieder, lage prijzen en contracten zo kort als een maand kan vrijwel iedereen om te proberen de dienst uit.
Eenvoudige shared rack plannen werden geprijsd vanaf € 59 per maand, met 1 eenheid van een rack-ruimte, 0.5 ampère stroom, en uw keuze van een data-transfer-uitkering of een toewijzing van vaste bandbreedte-uitkering. Nu, betaal je de maandelijkse kosten, gebaseerd op hoe veel ruimte, stroom en bandbreedte die u nodig heeft en je nodig hebt om in contact met ze op voor meer informatie.
Het bedrijf beheert meerdere datacenters, met vijf beschikbaar voor colocatie. Uw Londen opties zijn Global Switch Londen-Oosten, Telecity Haven Exchange Square en Telecity Soevereine Huis, en er zijn ook centra in Hoddesdon (Hertfordshire) en Manchester.
Staat colocatie vanaf slechts € 45 per maand
Netcetera is een ervaren web host die is het verstrekken van datacenter-oplossingen voor meer dan 20 jaar naar bedrijven over de hele wereld.