Beste spraak naar tekst-app van 2019

Beste spraak naar tekst-app

Voice Notes is een eenvoudige app die streeft naar het omzetten van spraak naar tekst voor het maken van notities. Dit is een verfrissende, als het zich mengt Google de technologie voor spraakherkenning met een simpele notitie-app, dus er zijn meer mogelijkheden om te spelen met hier. U kunt categoriseren notities, herinneringen instellen en importeren/exporteren de tekst aanpassen.
Gemakkelijk toegankelijke tekst-naar-spraak
Wanneer spraakherkenning is niet een nieuw fenomeen, het heeft ondergaan een groot deel van de transformatie door de jaren heen. Voorheen was deze technologie alleen toegankelijk op computers, maar de recente ontwikkelingen in het veld bedoel, er zijn nu dicteren applicaties voor smartphones en tablets. Veel van deze cloud-gebaseerd en kan worden gekoppeld aan een computer, waardoor u de mogelijkheid om toegang te krijgen tot bestanden overgezet, waar en wanneer u maar wilt. We hebben afgerond tot de beste van deze software hier.
Speechnotes is nog een andere gemakkelijk te gebruiken dictation app. Een handig touch hier is dat je niet nodig om een account te maken of iets dergelijks; je opent de app en druk op het pictogram ‘microfoon’ aan, en je bent vertrokken. Image Credit: Google (Foto: © Image Credit: Google)

1. Google Toetsenbord

iTranslate Vertaler is van een spraak-naar-tekst-app voor iOS met een verschil in dat het zich richt op het vertalen van gesproken talen. Niet alleen het doel te vertalen in verschillende talen hoor je in de tekst voor de eigen taal, het werkt ook om het vertalen van beelden, zoals foto ‘ s die u zou kunnen nemen van de borden in een vreemd land en een vertaling voor hen. Op die manier iTranslate is een heel andere app, die het idee van spraak-naar-tekst in een nieuwe richting, en door alle rekeningen, doet het goed. Het werken met meer dan 100 talen, de basic versie is gratis te gebruiken, maar de pro-versie kost .99 voor een maand, of u kunt zich abonneren jaarlijks voor .99.
Eenvoudig te gebruiken
Extra functies
Geen sneltoetsen

ListNote Spraak-naar-Tekst Toelichting is een andere spraak-naar-tekst-app die gebruik maakt van Google ‘ s software voor spraakherkenning, maar deze tijd geeft een meer uitgebreide taak van het te integreren met een notitie te nemen programma dan veel andere apps. De tekst van de noten die u opneemt, zijn doorzoekbaar, en u kunt importeren/exporteren met een andere tekst-toepassingen. Daarnaast is er een wachtwoordbeveiliging optie, die codeert opmerkingen na de eerste 20 tekens, zodat het begin van de notities zijn doorzoekbaar. Er is ook een organizer functie voor uw notities, met behulp categorie of de toegewezen kleur. De app is gratis voor Android, maar is voorzien van advertenties.
Door het, kunt u snel en gemakkelijk zet spraak om in doorzoekbare tekst. Als je eenmaal hebt opgeschreven een bestand, je kunt het vervolgens bewerken in de app. Er is ondersteuning voor meer dan 30 talen, waardoor het de perfecte app als je werkt in het buitenland of in een internationaal team. Een andere leuke feature is interpunctie opdracht erkenning, ervoor te zorgen dat uw stukken zijn vrij van typefouten.
Als het gaat om het aanpassen van notities, kunt u toegang tot een overvloed van lettertypes en lettergroottes. De app is gratis te downloaden uit de Google Play Store, maar je kan in-app aankopen om toegang te krijgen tot premium features (er is ook een browser versie voor Chrome). Image Credit: Open Planet Software (Foto: © Image Credit: Open Planet Software)

2. Druk Gewoon Op Record

Aangedreven door Google-technologie
Eenvoudig te gebruiken
Ondersteund door de cloud
Meertalige
Geen Android app

Van spraak Naar Tekst is een eenvoudige applicatie voor het omzetten van spraak naar tekst die kan worden cop/geplakt in andere apps of verzonden via SMS of e-mail. Er is niet veel meer dan dat, maar als je alleen bent op zoek naar een eenvoudige app voor uw Android smartphone, dan kan dit.
Kunstmatige intelligentie-aangedreven dicteersoftware
De app is powered by Google-spraakherkenning-tech. Wanneer u een opname van een noot staat, kunt u gemakkelijk bepalen leestekens via voice commando ‘ s, of met behulp van de ingebouwde interpunctie toetsenbord.
Als u al een mobiele Android-apparaat, als het dan nog niet geïnstalleerd, download dan Google Toetsenbord uit de Google Play store en je hebt een instant tekst-naar-spraak app. Hoewel het in de eerste plaats ontworpen als een toetsenbord voor het fysieke ingang, het heeft ook een spraak optie die direct beschikbaar is. En omdat de kracht van Google ‘ s hardware is achter de rug, het is een krachtige en responsief instrument. IMage Credit: Speechnotes (Foto: © Image Credit: Speechnotes)

3. Speechnotes

Kan de app schrijven is een video-of voice-memo automatisch, terwijl de ondersteuning van de meer dan 80 talen van over de hele wereld. Terwijl u kunt gemakkelijk notities maken met Schrijven is, kunt u ook bestanden importeren van diensten, zoals Dropbox.
Ingebouwde Google-spraakherkenning-tech
Herkent leestekens
Eenvoudig te gebruiken
Geen iOS-app

Image Credit: Google
Een hoogwaardige oplossing
De transcriptie van de opnamen met de hand is niet alleen een lange en alledaagse taak, maar het kan ook doen meer schade dan goed. Het is gemakkelijk om mishear woorden en eindigen schrijven onjuiste dingen. Duidelijk is, dat zou niet goed zijn als je aan het werk bent op een belangrijke zakelijke taak of project.
Evenals het creëren van documenten met behulp van uw stem kunt u ook importeren van aangepaste woordenlijsten. Er is ook een mobiele app waarmee je transcriberen audio bestanden en stuurt ze terug naar uw computer. Image Credit: Apple (Foto: © Image Credit: Kopiëren)

4. Transcriberen

Als het gaat om het opnemen van notities, alles wat je hoeft te doen is een druk op een knop, en je krijgt onbeperkt opnemen van de tijd. Echter, de echt grote ding over deze app, is dat het biedt ook een krachtige transcriptie service.
Herkent video ‘s en spraakmemo’ s opnemen
Gebruiksvriendelijk
Geen Android-optie

Op de markt gebracht als een persoonlijke assistent voor het draaien van video ‘s en spraakmemo’ s opnemen in tekst bestanden, Transcriberen is een populaire dictation app dat is aangedreven door AI. Het laat u een hoge kwaliteit van de transcriptie door alleen op een knop te drukken.
Mocht u op zoek zijn naar een hoogwaardige zakelijke dicteren toepassing, uw beste inzet is Dragon Professional. Gericht op de gebruikers van pro, de software biedt u de tools om te dicteren en bewerken van documenten, het maken van spreadsheets, surfen op het web met behulp van uw stem.
Echter, spraakherkenning software kan dergelijke problemen op te lossen. Ondersteund door computational linguistics, het geeft aan gesproken taal en zet het om in tekst. Deze systemen verschillen in mogelijkheden, met een aantal alleen in staat om te herkennen een selectie van woorden en zinnen. Maar de meest geavanceerde dicteersoftware kunnen begrijpen van natuurlijke spraak. Image Credit: Nuance (Foto: © Image Credit: Nuance)

5. Nuance Dragon Professional

SpeechTexter is een andere spraak-naar-tekst-app die gericht is om meer te doen dan alleen uw stem opnemen om een tekst bestand. Deze app is speciaal gebouwd voor het werken met social media, zo dat in plaats van het verzenden van berichten, e-mails, Tweets en dergelijke, kunt u uw stem opnemen direct naar de social media sites en verzenden. Er zijn ook een aantal taalpakketten die u kunt downloaden voor offline werken als u gebruik wilt maken van meer dan alleen het engels, dat is handig.
Krachtige functies
Ontworpen voor professionals
160 wpm dicteren
Duur

Als je in een belangrijke vergadering of een lezing, het kan behoorlijk moeilijk zijn vast te leggen voor elk woord van de spreker zegt met behulp van een pen. Dat is waar dictaphones en de opname van de stem apps van pas komen. Helaas, wanneer u het nodig om deze informatie aan het papier, de dingen niet zo eenvoudig.
Als je eenmaal hebt opgeschreven een bestand, exporteren u kunt de kale tekst in een tekstverwerker bewerken. De app is gratis te downloaden, maar heb je een in-app aankoop als u wilt dat om de meeste van deze functies op de lange termijn. Er is een trial beschikbaar, maar het is eigenlijk slechts 15 minuten gratis transcriptie tijd. Transcriberen is alleen beschikbaar op iOS, dat wel.
Volgens Nuance, de oplossing is in staat om dictaten op een gelijkwaardig type snelheid van 160 woorden per minuut, met een 99% nauwkeurigheid tarief – en dat is out-of-the-box, voor elke opleiding wordt gedaan (waarbij de app zich aanpast aan uw stem en woorden die je vaak gebruikt).
Kortom, de interface is makkelijk te gebruiken, en als u geplakt wordt, kunt u toegang tot een reeks help-tutorials. Echter, de software is verre van goedkoop, de detailhandel op 0.

Als dat niet genoeg is dan zijn er extra functies. Afgezien van de fysieke ingang degenen zoals vegen, kunt u ook altijd afbeeldingen in je tekst met behulp van spraakopdrachten. Bovendien kan het ook werken met Google Vertalen, en wordt geadverteerd als ondersteuning voor meer dan 60 talen.
Hoewel Google Toetsenbord is niet een speciale transcriptie tool, als er geen snelkoppeling van commando ‘ s of het bewerken van tekst is direct geïntegreerd, het heeft alles wat je nodig hebt van een basic transcriptie tool. En omdat het een toetsenbord, het middel moet in staat zijn om te werken met alle software die u kunt uitvoeren op uw Android-smartphone, zodat u kunt tekst bewerken, opslaan en exporteren. Nog beter, het is gratis en er zijn geen advertenties te krijgen in de manier waarop u deze gebruikt.

Andere spraak naar tekst apps om te overwegen

Een cloud-gebaseerde transcriptie tool
Deze app is gebaseerd op cloud-technologie, wat betekent dat u kunt toegang tot notities vanaf elk apparaat (die online is). Je bent in staat om delen van audio en tekst bestanden naar andere iOS-apps ook, en als het gaat om het organiseren ervan, kunt u de opnames bekijken in een uitgebreid dossier. De app is beschikbaar op iOS – apparaten voor € 4,99.
Om alles nog makkelijker, je kunt snel toevoegen van namen, handtekeningen, groeten en andere vaak gebruikte tekst met behulp van een set van aangepaste toetsen op het ingebouwde toetsenbord. Er is automatische activering ook, en elke wijziging die opmerking is opgeslagen in de cloud.
Er is een toenemend aantal apps beschikbaar op alle mobiele apparaten voor het werken met spraak naar tekst, niet in het minst omdat het Google-spraakherkenning technologie is beschikbaar voor gebruik.
Als u wilt een speciale dictation app, het is de moeite waard Gewoon op Record Drukt. Het is een mobiele audio recorder die wordt geleverd met functies zoals een tik op opnemen, transcriptie en iCloud synchroniseren tussen apparaten. Het mooie is dat het gericht is op vrijwel iedereen en is zeer eenvoudig te gebruiken.
Image Credit: Google