LG ‘ s 2019 Dolby Atmos soundbar bereik aankomt in Australië volgende maand

Prijzen beginnen bij ,099 voor de entry-level SL8YG, gevolgd door ,499 voor de mid-range SL9YG, en topping op ,699 voor de high-end SL10YG model.
De soundbars hebben een geavanceerde sound processing algoritme voor het maken van drie-dimensionale audio. We luisterden in op een demonstratie van zowel de low-en high-end modellen en kwam weg ongelooflijk onder de indruk van de overhead audio-elk in staat was te bereiken.
Bovendien, de demo bleek verrassend krachtig, kamervullend 440W geluid van de entry-level SL8YG (3.1.2 kanaal), was er een opvallende sprong in de audio kwaliteit als we verhuisd naar de top-tier SL10YG (5.1.2 kanaal), die in amsterdam een warmer, voller 570W geluid met extra diepte.
Aangekondigd op de CES IN 2019, LG ‘ s indrukwekkende 2019 soundbar bereik heeft nu een officiële Australische prijzen en release-date informatie. Net als vorig jaar de scala, de nieuwe soundbars kunnen ook worden aangevuld met LG ‘ s optionele SPK8-S achterste luidspreker kit (9), die zorgt voor een extra 140W door twee achterste kanalen. Elke soundbar ook is voorzien van een draadloze subwoofer.
Beschikbaar vanaf April, telkens van LG ‘s drie premium-modellen bevat ook een volledige Google-Assistent integratie, zodat gebruikers het probleem stem commando’ s voor het aansturen van verschillende smart home apparaten samen met de soundbar zelf.
LG ‘ s aankomende SL8YG, SL9YG (beschikbaar van juni) en SL10YG soundbars elke ondersteuning van zowel Dolby Atmos en DTS:X-indelingen, en voorzien van geavanceerde digitale signaalverwerking van de experts van Meridian Audio, waarvan de Upmix-technologie wordt gezegd dat het in staat is van het opwaarderen van twee-channel audio in een goede multi-channel ervaring.