Amazon AirPods koop: laagste prijs maar op 2019 model met draadloos opladen geval

Zie meer Apple AirPod aanbiedingen met de goedkoopste AirPod prijzen, sales en aanbiedingen die momenteel gaande is. Bent u geïnteresseerd in andere draadloze hoofdtelefoon? We hebben ook de beste goedkope draadloze headphone aanbiedingen en verkoop.Meer informatie over Apple ‘ s draadloze oordopjes met onze Apple AirPods (2019) review.Als je hebt gewacht voor een korting te haken met het nieuwste model van Apple AirPods, dan is het nu uw kans. Amazon heeft de 2019 AirPods terug op de verkoop en op de laagste prijs ooit. U kunt besparen op de werkelijk draadloze AirPods dat brengt de prijs omlaag naar 9.99.Het nieuwste model oordopjes zijn de nieuwe en verbeterde versie van Apple ‘ s eerste generatie AirPods. De draadloze oordopjes zijn voorzien van de Apple ‘ s nieuwe H1 hoofdtelefoon-chip, die zorgt voor een betere verbinding resulteert in een snellere koppelen. De H1-chip kunt u het volume aanpassen, nummers overslaan en gesprekken volledig handsfree. Op zoek naar andere Amazon deals? Check out onze gids op Amazon Prime Dag 2019: alles wat je moet weten over omgaan dag in juli.Een prijsverlaging lijkt misschien niet als veel, maar kortingen op de 2019 Apple AirPods zijn uiterst zeldzaam. Vanwege de populariteit van deze deal, de AirPods zijn momenteel niet op voorraad, maar u kunt nog steeds kopen voor de prijs en ze worden geleverd van zodra ze beschikbaar zijn.De 2019 AirPods komen met een opgeladen geval dat voorziet in een verdere 20 uur levensduur van de batterij, en tot drie uur gesprekstijd op een enkele lading. De Apple-oordopjes leveren ook kwaliteit van geluid ondanks zijn grootte en kan worden opgeladen draadloos opladen met behulp van een mat of een lightning-connector.