China Telecom storing neemt Apple, Microsoft en AWS voor 7 uur

China Telecom is recentelijk een aanzienlijke uitval, dat duurde bijna acht uur en wordt beïnvloed door veel Westerse sites en diensten als Apple, Amazon, Microsoft, Slap, SAP en anderen.
De netwerk monitoring bedrijf ThousandEyes ontdekte als eerste de uitval bij de wereldwijde vantage punten begon te detecteren aanzienlijke packet loss in China Telecom, de ruggengraat van het internet verkeer zowel het betreden en het verlaten van China.
Daarnaast zijn in deze en de vorige globale uitval laten zien hoe aangesloten op het internet echt is, zelfs in landen als China en Rusland, die hebben strengere controles op welke sites kan bereiken binnen hun grenzen. Wanneer een ISP ervaringen uitval, de rimpel effect had op de rest van het internet.
China ‘s internet service providers (Isp’ s) blokkeren van een aantal Westerse sites en diensten, maar als het gaat om cloud-based business services, hun standard operating procedure is om de toegang tot hen. De toegang tot dit soort websites vanuit China serveert het land van de belangen waardoor zowel de binnenlandse en buitenlandse organisaties om zaken effectiever. De storing is inmiddels opgelost, maar het dient als een voorbeeld van hoe goed verbonden China is naar externe sites en diensten als het gaat om het dienen van commerciële belangen.
ThousandEyes onderzoek naar de uitval ook licht werpen op het feit dat de Chinese Isp ‘ s zoals China Telecom hebben een wereldwijde aanwezigheid. De reikwijdte van de infrastructuur gecontroleerd en beheerd door China Telecom zich uitstrekt tot ver buiten China ‘ s geografische grenzen en de aanbieder behoudt zich ook wereldwijd verbindt, peering met service providers een aantal locaties over de hele wereld.
Op haar hoogtepunt, ThousandEyes gedetecteerd meer dan 100 diensten die werden verstoord als gevolg van het netwerk van de voorwaarden in China Telecom global ruggengraat.
De packet loss vervolg sporadisch over enkele uren en in de eerste plaats beïnvloed netwerk infrastructuur op het vasteland van china, maar China Telecom netwerk in Singapore en in meerdere plaatsen in de VS, met inbegrip van Los Angeles.