De Steam Summer Sale 2019 starten op 25 juni

Met een beetje geluk, console gamers kunnen ook zie Microsoft ‘s Ultimate Game Sale en Sony’ s Mid-Jaar te Koop springen in de strijd te bieden beetje korting op Een Xbox en PS4 games. Deze aanbiedingen zou het extra waardevol om PS4-eigenaren, zoals de PlayStation 5 is ingesteld op het bieden van achterwaartse compatibiliteit.

De Steam sales bieden grote kortingen, met prijzen gesneden op games, groot en klein. Het biedt ook allerlei bundels die u kan laten scoren hele collecties van games tegen een lage prijs (of in ieder geval veel lager dan de verzameling normaal zou kosten).

Maak je klaar voor aanbiedingen, deals, aanbiedingen

🕶 Steam Summer Sale 2019 datum gelekt volgens de traditie, het zal beginnen op 25 juni, 2019 om 10 uur PST en duurt twee weken.via SteamCN en bevestigd door meerdere bronnen.#Stoom #SteamSummerSale #SteamSale #SteamDealshttps://t.co/hqW4V5S2uE15 Mei 2019
VR fans kunnen ook de volgende Oculus Summer Sale rond dezelfde tijd als Facebook wil de VR platform om concurrerend te blijven met de nieuwe Klep Index.
Op de top van de aanbiedingen voor de meest populaire games, we geheel verwachten Klep te bieden serieuze aanbiedingen voor virtual reality (VR). Als de data gepland voor de Steam Summer Sale 2019 toevallig samenvallen met de release van de nieuwe Klep Index VR-platform, is het logisch dat Valve zal sterk coax VR aangenomen – ook al Half-Life 3 zou de meest voor de hand liggende manier om te overtuigen van de gamers.
Via MSPoweruser
Welk platform je ook bent, het kan de moeite waard zijn om te maken een grote game-aankopen. De Steam sale is een paar weken weg, en we verwachten nog steeds een Stoom Voorjaar Verkoop te zien. Wie weet, misschien is de Epic Games Store zal hebben zelfs een teller aan de Steam sales.

Elke PC gamer op zoek om de score van een groot deel waarschijnlijk houdt de Steam Summer Sale op hun radar het hele jaar door, want het is niet alleen één van de beste Steam Sales, maar ook één van de beste sales in gaming helemaal. Nu, we weten dat de Steam Summer Sale 2019 kan komen 25 juni, volgens een lek gedeeld door @SteamDB op Twitter.