DJI Osmo Actie is het bedrijf de eerste 4K ruige actie camera

4K HDR-video, die beweert toevoegen drie stops dynamisch bereik bij het vastleggen van 4K/30p-opnames, is ook op de hand, evenals een scala van vastlegmodi zoals TimeLapse en 4x/8x Slo-Mo opties. Andere opties zijn Voice Control, ingebouwde Wi-Fi, die werkt in combinatie met de nieuwe DJI Mino app.

DJI Osmo Actie specs
De DJI Osmo Actie kan nu worden besteld voor € 329 / 9 / AU9 van de DJI website, en zal het op grotere schaal beschikbaar vanaf 22 Mei.
Achter LCD-scherm: 2,2 inch touchscreen, 300 ppi vertonen
Dus wat is het? Een front-facing LCD-scherm op de nieuwe Osmo Actie model, waterdicht, shockproof en stof-proof actie camera die al 11m onder de golven zonder extra behuizing.
Camera: 1/2.3-inch CMOS, 12MP effectief
Image credit: DJI
Lens: 145-graden gezichtsveld, f/2.8
Als u al aandacht te besteden aan DJI de sociale kanalen, zult u hebben gezien van het bedrijf plagen iets aquatische natuur voor de afgelopen week, samen met de regel “laat je een andere kant”.
Een reeks van accessoires zal ook beschikbaar worden gemaakt voor het nieuwe model, met inbegrip van een behuizing kan de camera worden bevestigd op de helmen en elders, als een ander dat zich uitstrekt waterdicht neer op 60m. Een verlengstuk, zwevende handgreep en een bereik van ND-filters zijn ook beschikbaar worden gesteld, onder anderen.
Zeker, aan de voorzijde van LCD-schermen op actie camera ‘ s zijn niets nieuws, maar het is het feit dat het een full colour scherm, dat maakt het bijzonder. Als DJI wijst erop, dat elimineert het giswerk normaal nodig is bij het opstellen van video ‘ s of afbeeldingen als je niet kunt zien van het achterste scherm.

Batterij: 1300mAh (laadtijd 88 minuten)
Image credit: DJI Nou, het wachten nu voorbij is, en het bedrijf heeft bevestigd dat wat het verwijst niet een andere 360-graden camera – of een colonoscopie camera, zoals een reageerder voorgesteld – maar eerlijk gezegd van iets dat allang voor de actie camera markt.
Video: 4K (60, 50, 48, 30, 25, 24fps); 2.7 K); Full HD en HD
De achterzijde 2.2-inch scherm is aanraakgevoelig en heeft zijn gevuld met een water – en vingerafdruk-muggen coating, terwijl de display van maatregelen 1.4 centimeter. Beide schermen hun gegevens op 300 ppi vertonen.
Image credit: DJI

Afbeelding 1 van 4

Naast de front-facing LCD-is-lens met een f/2.8 diafragma dat beelden vastlegt met een 145-graden gezichtsveld, en deze is beveiligd met twee aparte anti-fingerprint coating die in aanvulling op een anti-reflecterende coating. Het model packs ook een 12MP sensor die registreert foto ‘ s zowel in raw als in JPEG formaat, met een vlot van handmatige en semi-automatische opname-modi naast.
Image credit: DJI
Afbeelding 2 van 4

Afmetingen: 65 x 42 x 35mm
Image credit: DJI
Afbeelding 3 van 4

Gewicht: 134g
Image credit: DJI
Afbeelding 4 van 4

Voorzijde LCD: 1,4-inch, 330ppi
Image credit: DJI

Afbeeldingen: Raw (DNG) – en JPEG
Het model is tevens voorzien van DJI is gimbal knowhow in het debuut van een elektronische beeldstabilisatie systeem genaamd RockSteady. Dit werkt over pan, draai en kantel assen, zelfs bij het opnemen van beelden in 4K tot de maximale 60p.
Image credit: DJI