Microsoft Paint is niet overal te gaan en krijgt nieuwe functies voor toegankelijkheid

Hoewel Paint 3D-functies in principe alle van dezelfde mogelijkheden als MSPaint met nog meer op de top, de toevoeging van de toegankelijkheidsopties te MSPaint zou lijken om het signaal van de vennootschap houden kan de app om voor onbepaalde tijd.
De nieuwe update bevat de volgende functies moeten komen ergens deze maand.
Nu vraag je je misschien af waarom alles komt aan Microsoft Paint. Eerder had het bedrijf gesignaleerd dat de fan-favoriete schilderij app ‘ s dagen geteld waren. Verf 3D was al vervangen door Microsoft Paint bijna twee jaar geleden, maar dan van Microsoft gehouden Verf rond. Echter, een ander recent bericht van een Windows Insider senior program manager beweerde Microsoft Paint is om te blijven voor nu.
De nieuwe toegangsmogelijkheden werken met een combinatie van toetsenbord besturing. In het algemeen, kan met de pijltoetsen verplaatst u de cursor op het doek, en de spatiebalk om te activeren met welke tool is geselecteerd.

Hoe werken de nieuwe functies

De nieuwe functies voor toegankelijkheid komt in de Windows-10 Mei 2019 Update. En, terwijl Microsoft Paint is al gemakkelijk bruikbaar met een muis of touchscreen, de nieuwe functies van het toetsenbord om te dienen als de primaire input apparaat in Microsoft Paint.
De verschillende nieuwe controles zijn opgenomen in de details in deze post van Microsoft. Naast de nieuwe controls, Microsoft heeft de manier veranderd waarop de Verf zal werken met een schermlezer. Dit kan het verbeteren van de ervaring voor de harde zicht.
Microsoft heeft een stevige duw in de richting van de toegankelijkheid in het afgelopen jaar, met de Xbox Adaptieve Controller blijkt een van de beste Xbox Één van accessoires. Nu, het bedrijf is het toevoegen van toegangsmogelijkheden tot een van de meest populaire, langlopende programma ‘ s: Microsoft Paint.
Bijvoorbeeld, om een gebied te selecteren op het doek, gebruikers gebruik het gereedschap selecteren, verplaatst u de cursor naar het beginpunt van de selectie, houd dan de ruimte en gebruik de pijltoetsen om te strekken, het selectie vakje in als dat nodig is.