Samsung Galaxy S10 5G is in het verenigd koninkrijk begin volgende maand

De Galaxy S10 5G is ingesteld om te worden uitgebracht in de VS op donderdag, Mei 16, dus het is geweldig om de vennootschap bevestigt haar plannen voor het brengen naar het verenigd koninkrijk, zelfs al is het een beetje later dan sommigen hadden gehoopt.
De Samsung Galaxy S10 5G zal worden vrijgegeven op vrijdag, 7 juni, en u zult in staat zijn om pre-order in op woensdag 22 Mei. Je hebt de keuze van de Majestueuze Zwarte of Zilveren Kroon voor de kleur van de telefoon.
Het zal worden verkocht door Samsung zelf als van Vodafone en EE, wat zijn de exclusieve netwerken voor de eerste 5G Galaxy handset.
Samsung heeft het apparaat uitgerust met een 6,7-inch display, ofwel 256 GB of 512 gb interne opslag en een verscheidenheid van andere top-end specs. Het is misschien wel de meest high-tech telefoon Samsung ooit heeft gemaakt, en we hebben een bijgewerkte review later deze week.
Samsung heeft aangekondigd dat haar eerste 5G telefoon is klaar om te kopen in het verenigd koninkrijk begin van de volgende maand.