Schedel en Botten releasedatum, nieuwtjes en trailers

Het zal ook mogelijk zijn voor het aanpassen van uw schepen; Ubisoft heeft bevestigd dat spelers kunnen kiezen hun vlaggen, kleuren en factie emblemen.
Er zijn zowel single player en multiplayer Het is jouw doel om te verzamelen genoeg buit en munt die je kan een piraat te zijn, dat geen rijk kan verpletteren en nemen. Elke speler in de wereld toe, of je kiest om te vechten of bondgenoot.
Verschillende schepen bieden verschillende tactische voordelen van een grote, maar omslachtig fregatten, om sneller en wendbaarder brigantines, tot lange-afstand sloepen van de oorlog. Wij denken dat de mogelijkheid om te schakelen tussen de schepen wordt alleen weergegeven als u eenmaal bent begonnen met het samenstellen van een rag-tag van de vloot, in plaats van een optie uit de weg. Dit heeft echter nog bevestigd worden.

Cut to the chase

  • Wat is het? Ubisoft ‘s piraten avontuur die we uitgebreid in op de geliefde naval gameplay van Assassin’ s Creed: Black Flag
  • Wat kan ik spelen? PC, PS4 en Xbox Één
  • Wanneer kan ik spelen? 2020 ten vroegste
Het werd ontdekt tijdens een ‘alles wat je moet weten’ video gepost door Ubisoft op de E3 die Schedel en Botten, zoals de Zee van Dieven, zal een online, doorlopende service game in een gezamenlijke open wereld. Spelers zullen de sterren van hun eigen spel en het is te verwachten dat ze in staat zijn om hun eigen verhaal in deze open wereld. De loop van de tijd zullen er nieuwe seizoenen, nieuwe schepen, nieuwe wapens, nieuwe items, nieuwe locaties en nieuwe game modes geïntroduceerd.

Schedel en Botten release datum


Er worden realistische tactieken en gameplay

Schedel en Botten trailers

Skull and Bones is aangepast voor TV Schedel en Botten ontvangen twee trailers tijdens de E3 2017 debuut, een filmische en andere die hun het spel is multiplayer en PvP-gameplay.

Schedel en Botten nieuws en geruchten

Het is bevestigd dat de Schedel en Botten hebben zowel single-en multiplayer elementen. Echter, de informatie op welke vorm de single-player modus zal nemen is vrij dun op de grond, op het moment dat sinds Ubisoft concentreerden zich voornamelijk op de multiplayer tijdens de E3-presentatie.
Gemaakt door Ubisoft Singapore studio en op basis van de zeeslagen van de Assassin ‘ s Creed: Black Flag, dit gaat om een titel voor deze miss zeilen op de zeeën als Edward Kenway.

“We wilden een systeem dat laten we ons vertellen ons verhaal maand na maand, jaar na jaar, en dan gooien in de verhaal elementen. Dus, als je een PVP-speler, moet u nog steeds het gevoel dat u verslaan de campagne. Als je een PVE-speler, of zoals ik, ik ben van plan op het zeilen met mijn dochter veel, ik wil dat we in staat zijn om te gaan door het verhaal en worden kingpins samen, en in staat zijn hetzelfde te vertellen wereld verhaal door middel van het spel die we bouwen.”
Oorspronkelijk gepland voor eind 2018 release, Schedel en Botten is al twee keer uitgesteld en wordt nu geacht te zijn vrijgegeven tussen April 2020 en Maart 2021.

Succesvolle heists betekent meer rijkdom en reputatie. Echter, macht komt op een prijs en als je reputatie en rijkdom groeien zult u natuurlijk een doelwit geworden voor andere piraten. Het is op dit punt in het spel dat het misschien wat gevaarlijk om alleen varen en je nodig hebt om te beginnen met het kweken van een vloot van schepen en het maken en breken van allianties met andere piraten kapiteins.


In een interview met GameSpot, Creative director Justin Farren zei dat deze elementen zouden worden met elkaar verweven en alle delen van het verhaal:
We hebben een betere kijk op de gameplay in de jacht op de grond die je kunt kijken naar beneden en kregen we de kans om te gaan hands-on met de game jachtgebied modus voor onszelf: Geïnspireerd door de traditionele Rpg ‘ s, Schedel en Botten hebben verschillende klassen van schepen en kunt u kiezen voor de een die het beste past bij uw playstyle. Spelers hebben toegang tot veel verschillende soorten schepen in het spel en volgens een officiële video van Ubisoft, zullen zij in staat om te schakelen tussen hen tijdens het spel te profiteren van hun uiteenlopende talenten en sterke punten.
Er zijn eigenlijk een heleboel verschillende dingen die spelers hebben om jongleren. Beheersen van wapens, te kijken naar hun omgeving en zich bewust zijn van de richting en snelheid van de wind, zullen spelers in staat zijn om te klimmen naar hun crows nest voor een breder gezichtsveld. Dit zal natuurlijk, trekken ze uit de actie voor een tijdje, maar het zal de sleutel tot het spotten van piraat jagers.
Er zal PvE en PvP elementen
[Update: Ubisoft heeft aangekondigd dat de piraten avontuur is uitgesteld tot de volgende fiscale jaar. Dit betekent dat het spel zal niet worden uitgebracht tot en met April 2020 op zijn vroegst. Lees verder om meer te weten.]

Net als echte piraten varen van de zeeën en voor degenen die de rol van Assassin ‘ s Creed Black Flag, wind zal een cruciaal element in de Schedel en Botten. Spelers moeten gebruik maken van de wind en de positionering van hun voordeel. De wind kan gebruikt worden zowel aanvallend of defensief, maar het is een essentieel onderdeel van de gameplay, of u kiest om te vechten of weg te rennen.

Voice chat is mooi de sleutel in deze multiplayer-modus, als het krijgen van de meeste schat zal bij het splitsen en verplaatsen over de kaart, terwijl de coördinatie van je bewegingen. Onvermogen om te communiceren is het te moeilijk maken als ontdekten we met onze eigen demo-team.
Het doel van het spel is het team dat pikt de meest buit, het nemen van beneden schepen op de tegenstander als u wilt. Het winnen van deze sectie is een vergiftigd kelk, echter, op het einde van de mode, piraat jagers lijken te nemen van het team dat erin geslaagd om de meest buit. Het doel van het spel zal dan veranderen en het zal aan het team te scarper in een bepaalde hoeveelheid tijd. Alleen diegenen die erin slagen om te ontsnappen aan de oppervlakte in de gegeven tijd zal hebben hun schat collectie geteld, dus het is belangrijk om uw meest zwaar beladen schepen er een te winnen, zelfs als dat betekent dat ten koste gaat van jezelf.
De reactieve en evoluerende wereld zal blijkbaar veranderen door iets genaamd Fortune en je moet weten van de wereld om te slagen. Geluk in het spel zal onthullen veranderingen in facties, de weersomstandigheden en de handelsroutes. Als er een gunstige wind, bijvoorbeeld, je hebt meer handelaars te beroven. Maar dat betekent meer concurrentie.


Skull and Bones is nog niet vrijgegeven, maar het is al aangekondigd dat het wordt aangepast voor de TV. In een rapport van the Hollywood Reporter, het wordt gezegd dat Ubisoft werkt samen met Atlas Entertainment op het project dat het “een vrouw gedreven drama ligt in het wetteloze grensgebied van de Indische Oceaan aan het einde van de gouden eeuw van de piraterij in de jaren 1700”.
Schedel en Botten nog wat tijd tijdens de Ubisoft E3 presentatie. In dit spel, we waren verteld, er zijn geen helden. Schedel en Beenderen zullen de spelers naar de Indische Oceaan sinds piraterij is nu dood in het Caribisch gebied. Spelers zal zich richten op de handel in schepen geladen met munt in een gezamenlijke open wereld.
Loot dozen zijn onbevestigde
Uitgesteld tot 2020 en geen verschijning op de E3

De Multiplayer bestaat uit een aantal verschillende modi. Dat is gezien de meeste aandacht tot nu toe (en we hadden de kans om te spelen voor onszelf) is Buit Jagen. Deze put twee teams van vijf spelers tegen elkaar, waarbij elke speler in de controle van hun eigen schip.

Er worden verschillende soorten van schepen
We gaan batten de luiken naar beneden en duw deze weer terug op het spel van de aankomst—dit is een uitdagend nieuws voor ons allemaal, maar het is wat nodig is om het maken van Skull & Bones zo goed als het kan worden!Onze focus blijft gericht op kwaliteit staat voorop en we zijn dankbaar voor uw niet aflatende steun ☠️⚔️ pic.twitter.com/ZCt85tY3TG15 Mei 2019
Bij het van start, Schedel en Botten wordt de tweede van de twee grote piraat titels die werden sterren op de E3 2017—de eerste wordt Zeldzaam is nu gelanceerd Zee van Dieven. De twee, echter, zijn echt heel anders. Terwijl de Zee van Dieven is een meer cartooneske en grillige avontuur, Schedel en Botten eruit zal geneigd zijn verbijsterende realisme.

Op het moment, dat is alles wat er te weten—het is niet bevestigd air date en niet cast om van te spreken—, maar dit zal zeker een project om te houden een weer-eye op.

Er is een Schedel en Botten beta en u kunt zich aanmelden voor updates over het op de officiële website. Kies je voorkeur platform, geven ze uw e-mail adres in en u zult het ontvangen van updates zodra ze aangekondigd.
E3 2018 bracht ons een nieuwe gameplay trailer voor Skull and Bones, blijkt uit hoe dingen werken in het spel van de moordende jachtgebied.
In een interview met GameSpot niet lang na het spel openbaren in 2017, creatieve ontwikkelaar Justin Farren was niet in staat aan te bieden een bevestiging op de vraag of loot dozen zou verschijnen in het spel. Hoewel hij zei dat hij geen wenst te maken van een pay-to-win model, Farren heb gezegd dat in-game-aankopen voor cosmetische en vanity items die kunnen worden weergegeven. Dit is de meest waarschijnlijke route die veel games hebben onlangs omlaag gegaan.
Terwijl de spelers in staat zullen zijn om te spelen met en tegen elkaar, iedereen zal tegen de pirate jagers in sommige meer PvE gameplay. Deze AI-schepen zal worden om je neer te halen in de naam van de machten die er zijn en het is heel moeilijk om ze neer op uw eigen. Uw beste weddenschap met deze vloten is gebruik te maken van de wind en ontsnappen aan, of zorg ervoor dat u hebt het back-up nodig.
Het spel werd voor het eerst vertraagd in Mei 2018, waarna Ubisoft aangekondigd zou het spel start in 2019. Echter, in Mei 2019 werd bevestigd tijdens een transcriptie dat het spel zal worden vertraagd in het bedrijf de komende fiscale jaar, dat betekent dus geen hoge zeeën grappenmakerij tot 2020 of vroeg in 2021.

Een online lopende spel

Van de belangrijkste van het spel website we weten dat het zal gepaard gaat met het starten van de bodem als een wannabe-piraat kapitein met een enkel schip. Vanaf hier, zult u varen op de Indische oceaan, azen op de handel schepen, het nemen van beneden rivaliserende piraten kapiteins en het vermijden van piraat jagers.

Aangekondigd op Ubisoft ‘ s E3 2017 conferentie, Skull and Bones is een spel dat spelers in de Gouden eeuw van de Piraterij en laat ze mee aan het roer staan van hun eigen piratenschip.
Tijdens een winst oproep aan investeerders, Ubisoft CEO Yves Guillemot bevestigd (via GameSpot) die Schedel en Botten wordt niet los in 2019 zoals gepland en zal worden geduwd in het volgende fiscale jaar, waardoor de vroegste datum voor de release April 2020. Het is ook bevestigd dat het spel niet maken van een verschijning op Ubisoft ‘ s conference op E3 2019.

Is er een Schedel en Botten beta?

We denken er ook actief en willekeurige gebeurtenissen in de game, gezien het einde van de cinematic trailer van de Schedel en Botten plaagde wat leek op een Kraken.