Amazon Fitbit verkoop: bespaar op de Alta HR, Rekenen 2 en Ionische smartwatch

De zomer is bijna hier, en als je al bekeek een fitness-tracker om u te helpen in vorm te krijgen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Amazon heeft de best verkopende Fitbit Alta HR te koop voor slechts $74.76. Dat is een $55 korting en de laagste prijs die we hebben gezien voor de activiteit tracker.

De Fitbit Alta HR beschikt over een ultra-slim-design en kan volgen stappen, verbrande calorieën en trainingen zoals hardlopen en yoga. De activity tracker kan u helpen uw fitness-doelen te bereiken met het continu meten van de hartslag en vriendelijke herinneringen om je benen te strekken en beginnen te bewegen. De Alta HR ook tracks die je de kwaliteit van de slaap en geeft waardevolle inzichten voor een betere nachtrust. De fitness-tracker heeft een indrukwekkende levensduur van de batterij van maximaal zeven dagen, en biedt eenvoudige smartwatch functies zoals bellen, sms-en, en de agenda van de meldingen.

Zoals we hierboven vermeld, dit is de beste prijs die we hebben gezien voor de Alta HR en een fantastische prijs voor een fitness-tracker vol met gezondheid gerichte functies. De Alta HR is momenteel te koop voor dezelfde prijs als de gewone Fitbit Alta, en met de HR-je krijgt van de hartslag en de iets langere levensduur van de batterij.

Fitbit Alta HR – $129.95 $74.76 bij Amazon
Voor de Fitbit Alta HR-te koop bij Amazon voor $74.76. Dat is een $55 verlaging van de prijzen voor de ultra-slim fitness tracker die voortdurend uw werk, de hartslag, de activiteiten en aantal verbrande calorieën.
 Bekijk De Deal