Crash Team Racing: Nitro-Brandstof is een belachelijk leuke rit down memory lane

(Image credits: Beenox/Activision)
Maar Crash Team Racing Nitro-Gevoed niet gewoon de originele CTR circuits, in plaats omvat de neon-bekleed de cursussen van de Crash Nitro Kart en karts van Crash Tag Team Racing. Dus welke Crash racing spel sparks de nostalgie in je, het is al goed.

Nitro nostalgie

“Op en neer springen om de TNT post vak uit je hoofd – het motorisch geheugen.”

Crash Team Racing Nitro Aangedreven, is alles wat we gehoopt dat het zou worden. Het neemt de originele games en zet ze in hoe wij ze herinneren in onze mind ‘ s eye – hoewel ze zeker niet te kijken van 4K. Gedreven door persoonlijkheid, chaos en een touch van Nitro, CTR Nitro Aangedreven cement zijn plaats als een party game voor de hele familie. Er is niets dat we meer willen dan pak een kopie, het hoofd van een vriend en probeer een aantal split-screen actie meer dan een paar drankjes.
Kregen We de handen op met de online concurrentie modus van de CTR van Nitro Aangedreven, die leek om maximaal acht spelers om deel te nemen aan een tijd. Maar wie zijn uw opties? Er waren 12 in onze tijd van spelen met inbegrip van Crash, Coco, Pinstripe, Pura, Polar en meer, elk met hun eigen sterke en zwakke punten als het gaat om kenmerken zoals de acceleratie-en administratiekosten. U kunt dan kiezen welke auto je wilt stof te gooien in het gezicht van uw concurrenten.

Het had niet beter, maar voortdurend verliezen om anderen deelgenoot te zijn in de online modus niet ergerlijk, wij wilde alleen maar om te gaan weer. Laten we doen Riool Speedway volgende, dan Papu ‘ s Piramide, als we het gevoel pittige dan Uurwerk Wumpa… We zijn een veelvraat voor straf.

Crash Team Racing Nitro Aangedreven versies op de Xbox Één, PS4 en de Nintendo-Schakelaar op 21 juni.
Hebben gespeeld Crash Team Racing religieus als een kind, was er zeker aarzeling in of Activision zou kunnen heroveren dat ‘granen in de voorkant van de TV op een zaterdag ochtend gevoel’, als het ware. Was het ooit gaat om het gevoel zo goed als het had gedaan? Het antwoord is ja, zeker wel.
“CTR is een adem van verse lucht in een industrie die zo vaak geplaagd met warm en toxiciteit.”

Concurrerende crash


Nostalgie is het zeker, in het hart van de CTR. Terwijl de games zijn geremasterd in glorieuze 4K, met de moderne toevoegingen van online concurrentie en leaderboards, CTR beheert nog steeds voelen rechts.

Dit is waar aanpassingen door te komen in het spel, maar we hebben niet eens een kijkje op een van deze tijdens onze speeltijd. Echter, Activision onthuld de cosmetische aanpassingen (voor uw karakter en auto ‘ s) zal worden verdiend door de Adventure-modus en uitdagingen, met de speler het verzamelen van in-game geld te besteden in de pitstop. Hoewel, er was geen uitwerking op de vraag of de spelers kunnen betalen real-life geld voor dit in-game valuta.

Echter met de moderne technologie komt het probleem van de collision detection of, beter gezegd, dat het eigenlijk verbeterd. Dus eigenlijk gericht (en het raken van) een tegenstander of het rammen van uw manier door een Nitro krat betekent dat je nodig hebt om behoorlijk spot on – net zoals de problemen die spelers ondervonden met de N. Gezond Trilogie, maar leefbaar als je eenmaal de slag te pakken. We opgegroeid en games, dus het is tijd dat we stoppen met het proberen om het systeem te bedriegen.
Misschien nog belangrijker, CTR is een adem van verse lucht in een industrie die zo vaak geplaagd met warm en toxiciteit. Crash Team Racing Nitro-Gevoed is gewoon good ol’ fashioned leuk en nooit pretendeert meer te zijn dan dat.

Rip-roaring remaster

Rip-roaring door de tl-wendingen van het Elektron Avenue terwijl een techno beat schalt, het afvuren van raketten op elke Ripper Roo en Kokos die durft te komen op ons pad, is de belichaming van nitro aangedreven leuk. Op een of andere manier zijn we erin geslaagd om te onthouden van de trucs en sneltoetsen van de originele games. Springen op en neer te krijgen van de TNT post vak uit je hoofd – het motorisch geheugen.

Crash Team Racing eerste vloog op de PlayStation in 1999, het geven van Crash Bandicoot fans de kans om de ervaring van de zaniness van Naughty Dog ‘ s tekens op het circuit. Nu 20 jaar later, en na het succes van de Crash Bandicoot N. Sane-Trilogie, Activision heeft besloten dat het tijd is voor Crash en vrienden om rev up van hun motoren eens meer in de geremasterde Crash Team Racing Nitro Aangedreven.


Bij de lancering van het spel zal zijn modi zoals Avontuur, Time Trial, Strijd, Versus en een Arcade. Dus als je meer een fan van couch co-op of single-player maak je dan geen zorgen, er is een modus voor u.