Epic Games Winkel koop kon stelen Stoom de donder met grote kortingen als 45% korting Metro Exodus

Ook, als u hebt gekocht een spel van Epic ‘ s store, van 2 Mei tot 15 Mei, en is nu te koop, vrees niet want u krijgt de huidige lagere prijs (en het eventuele verschil in wat je extra betaald terugbetaald). Voor de exacte details, raadpleegt u de VEELGESTELDE vragen hier.
De verkoop loopt vanaf nu tot en met 13 juni, en heeft interessante timing in termen van stealing thunder van de Steam summer sale, die we net hebben gehoord, is gekletst om te beginnen op 25 juni. De zogenaamde Epic Mega Sale is net begonnen op Epic ‘ s online spelletjes op te slaan, en wat uw visie op dit soms controversiële retail outlet, het kan niet worden ontkend dat dit is inderdaad een vrij epische gebeurtenis in termen van de kortingen die beschikbaar zijn.
En met goedkopere titels als Chicken Hawaï, ook al heeft het slechts de Epische korting toegepast, dat betekent dat het spel is verminderd met 66% in totaal, en kunt u de 2D GTA-zowel voor slechts vijf heldere noten.
Zoals u kunt zien, Epische zeker lijkt te zijn in een gulle bui, en dat is versterkt door de intensivering van de gratis game weggeven, met één spel gratis beschikbaar worden gemaakt in de week in de verkoop (in tegenstelling tot twee weken). De eerste gratis aanbod zal worden Onvertelde Verhalen, een roman klinkende experimentele avontuur van Geen Code. (Hoewel op dit moment op het moment van schrijven, World of Goo is gratis, met Verhalen Onverteld nog steeds gemarkeerd als ‘coming soon’).
Dus, wat zijn de beste games te koop op dit moment? Hier zijn de top titels met stevige kortingen die ons oog op viel.
Ashen – 56% korting
Een andere Epische exclusieve, deze actie-RPG is een slimme frisse draai aan de typische Donkere Zielen formule, en met deze korting is het nauwelijks meer dan een tientje te nemen aan de challenge.Bekijk De Deal

Epische verduidelijkt ook dat degenen die vooraf hebt besteld met een niet eerder uitgebrachte game krijg je de eerder genoemde £10 (of ) korting wordt automatisch toegepast als een terugbetaling, zodat ze niet afbreken, hun pre-order, en opnieuw de aankoop van het spel.
World War Z – 43% korting
Dit is nog bijna de helft van de prijs aanbieden, en gezien het feit dat deze co-op zombie shooter in de stijl van Left 4 Dead is nog maar net ontstaan, het is een verleidelijk mooi koopje. Subtiel is het niet, maar leuk, dit spel zeker.Bekijk De Deal

Natuurlijk, vergeet niet dat u £10 (of ) bijna elk spel dat je koopt (met de eerder genoemde voorwaarden). Dus als je wilt om een pre-order Borderlands 3, bijvoorbeeld, zelfs als uitgever 2K uiteraard nog niet verdisconteerd die titel krijg je 20% korting met dank aan Epic.
Zo Epic is om daar eerst met de Mega Sale met kortingen tot wel 75%. Dat is nog niet alles, want bovenop de korting die de uitgever aanbiedt, Epic is ook het snijden van een verdere £10 (of ) uit alle games, die ze kosten meer dan € 13.99 (of .99). Let op dat deze niet van toepassing op aankopen die niet zijn volledige games, zoals DLC of een in-game items.