Google weet wat je wilt: veel meer advertenties in de apps

Google heeft aangekondigd iets dat zal een zucht van ergernis voor iedereen die gebruik maakt van de mobiele apps: een reeks van nieuwe en spannende advertenties.

Volgens De Berm, deze zal onder ‘galerij’ advertenties, waarin u kunt bladeren (denk aan het winkelen advertenties op Facebook die alle soorten producten die je niet weet dat je het niet wilt), advertenties op Google ‘ s mobiele startpagina, advertenties en afgewisseld met verhalen van het nieuws in het Ontdekken feed.

YouTube krijgt enige aandacht te worden met nieuwe advertenties gleed tussen de aanbevolen video ‘ s.

Deze nieuwe advertenties zijn alleen bestemd voor mobiele schermen en alleen worden uitgerold in een aantal locaties voor het moment, maar als je een van de ‘gelukkige’ paar gekozen voor het testen, zult u zeker zien.

Mag ik uw aandacht alstublieft…

Zo ver zijn, veel van de reclame van Google is tekst gebaseerd, maar het bedrijf zegt gallery advertenties wijdverspreid later dit jaar.

Het is in overeenstemming met de visuele aard van de zoekresultaten van Google, die nu zijn miniaturen van de film posters, spel betrekking heeft, acteurs en muzikanten wanneer u iets zoekt gerelateerd.

In tegenstelling tot Facebook ‘s gallery advertenties, Google’ s inspanningen zijn waarschijnlijk ook relevant zijn voor uw belangen, in plaats van vreemd aanbevelingen voor flessen water, kat vervoerders en regenponcho ‘ s. Dus dat is een plus.