Google Pixel 4 zou het niet zijn enige fysieke knoppen

We hebben gehoord van een paar Google-Pixel 4 lekkage op dit moment, de meeste van die niet wijzen naar iets verrassend, maar de meest recente lek is een beetje vreemd, als volgens een bron de telefoon heeft geen fysieke knoppen.

Dat wil niet zeggen dat het niet hebben van alle knoppen, maar in plaats van fysieke, mechanische knoppen die je naar beneden drukken, zullen ze blijkbaar capacitieve degenen die reageren op aanraking.

Dat is volgens Jon Prosser die zei zo veel in een aflevering van eerste Pagina Tech. En hij is zeker de moeite waard, als hij een goed track record met Pixel lekken en hij beweert dat deze informatie komt uit een ‘betrouwbare’ bron – al is hij ook duidelijk sceptisch van de vordering, gewoon omdat het zo ongewoon is.

En dat we dus zeker neem dit met een korreltje zout, maar er zijn een aantal mogelijke redenen voor de verandering. Voor een ding, het kunnen verbeteren van het ontwerp van de Pixel-4, zodat Google te geven het een glad frame ononderbroken door knoppen in te steken.

Het kan ook – als Phone Arena opmerkingen – het verbeteren van Google ‘ s Actieve Edge-functie. Dit is een functie die op de wil van de Google Pixel 3 wat kunt u knijp de zijkanten om de lancering van Google-Assistent. Maar in zijn huidige vorm werkt alleen op sommige delen van de zijkanten van de knoppen in de weg. Met capacitieve knoppen is het mogelijk om Actief van de Rand van werken langs de gehele lengte van het frame.

Sprekers, scanner en camera

In meer geloofwaardig nieuws, dezelfde bron beweerde ook dat de Google Pixel 4 zou naar voren gerichte luidsprekers, en een back-up te maken van sommige vorige Pixel 4 geruchten, zeggen dat de telefoon zou een punch-hole camera aan de voorzijde en een scherm vingerafdruk scanner.

Deze dingen zouden wij nemen met een zijde van zout, maar het is niet de eerste keer dat we horen van hen, en noch zou het verrassend zijn. We kunnen de waarheid niet kennen voor een tijdje echter, als de Google Pixel 4 range is het onwaarschijnlijk dat het land tot in oktober.