Nieuwe Amazon Fire 7 tablet biedt meer vermogen, voor dezelfde lage prijs

Daarnaast beschikt het hotel over een 7-inch scherm, 16 gb opslag, een kid-proof behuizing met een verstelbare standaard, een microSD card slot en ouderlijk toezicht. Het komt ook met een abonnement van één jaar op Amazon Fire voor Kids Unlimited, die de toegang biedt tot kind-vriendelijke boeken, video ‘ s, apps, games en luisterboeken.
De nieuwe Amazon Fire 7 Kinderen Edition is ook beschikbaar voor pre-order vanaf vandaag (16 Mei), hits winkels op 6 juni, en het komt in de kleuren Blauw, Roze en Paarse kleuren.
The new Amazon Fire 7. Image credit: Amazon

Afbeelding 1 van 2

Maar dit is niet het enige nieuwe tablet van Amazon, het bedrijf heeft ook aangekondigd een nieuwe versie van de Amazon Fire 7 Kinderen Edition. Dit is ook de prijs hetzelfde als het oude model, € 99.99 (waarschijnlijk .99), en het heeft ook een snellere chipset dan het oude model.
De nieuwe Amazon Fire-7. Image credit: Amazon
Afbeelding 2 van 2

De meeste van de rest van de specs en features geluid dat lijkt op zijn voorganger. Er is een 7-inch scherm, een 2MP camera achter, en een aantal van Amazon-exclusieve functies, zoals X-Ray en Familie Bibliotheek. Interessant is dat de levensduur van de batterij wordt weergegeven als tot 7 uur, dat is eigenlijk één uur minder dan het oude model.
De nieuwe Amazon Fire 7 Kinderen Edition. Image credit: Amazon

The new Amazon Fire 7 Kids Edition. Image credit: Amazon
De nieuwe Amazon Fire-7 zal verkrijgbaar zijn in Zwart, Twilight Blue, Pruim en Salie tinten, en is beschikbaar voor pre-order vanaf vandaag (16 Mei), met de slate verzending vanaf 6 juni.
Amazon is de goedkoopste tablet heeft net een upgrade, als het bedrijf heeft aangekondigd dat het de lancering van een nieuwe versie van de Amazon Fire 7 en dat het opladen van de prijs hetzelfde als voor het oude model, waardoor het slechts € 49.99 (vermoedelijk .99 maar dat is niet bevestigd te worden).
De slate packs in twee keer zoveel opslagruimte als het oude model, met 16GB of 32GB, gebouwd in (samen met een microSD-card slot), en heeft een snellere 1,3 GHz quad-core-chipset. Het geeft je ook hands-free toegang tot Alexa, en heeft een verbeterde 2MP front-facing camera.