PGA Championship live stream: het horloge 2019 US PGA golf online vanaf elke locatie

Golf is de tweede grote toernooi van het seizoen is hier – als het nog half zo bijzonder als de Meesters, we zijn in voor een traktatie. De PGA Championship is naar voren gebracht dat in een pre-Memorial Day weekend slot, de opwinding is in fever pitch, en je kunt een 2019 PGA Championship live stream, ongeacht waar u bent.

101st PGA-Championship – waar en wanneer

De Bethpage Black Course in Farmingdale, New York speelt gastheer voor de 2019 editie van het US PGA Championship. Het begint op donderdag 16 Mei en duurt tot de vierde ronde en de finale op 19 Mei.

Het is een vroege 6.45 uur starten (plaatselijke tijd) voor de belangrijkste groepen voor de rondes 1 en 2 (dat is dus 3.45 uur PT, 11.45 UUR). We zijn blij om te zeggen dat het later zal beginnen in de ochtend in het weekend, met tee-times TBC.

Het is zeldzaam om een golf toernooi met zo veel verhalen verwevenheid. Tiger Woods blijft de naam op ieders lippen die dit jaar op het PGA Championship, na de afgelopen maand is verbazingwekkend Masters overwinning. Kan hij doorgaan met zijn opmerkelijke opleving met een overwinning op Bethpage Black Course in New York? Hij won de US Open op deze plaats terug in 2002, dus de voortekenen zijn goed voor de Tijger.

Brooks Koepka afgedekt een geweldige 2018 met een PGA Championship te winnen vorig jaar, terwijl de nummer 1 van de wereld Dustin Johnson is goed achterstallig een grote overwinning, met nog slechts één op zijn naam. Maar dan is het PGA Championship is het toernooi waar een deel van de recente geschiedenis het meest veelbelovende golfers hebben eindelijk gebroken hun grote eend – met Justin Thomas, Jimmy Walker en Jason Dag drie van de laatste vier winnaars. Kan iemand zoals Rickie Fowler of Jon Rahm herhaalt de geschiedenis?

Bethpage state park golf course is op zoek als een knappe huis voor de 101st PGA Championship en er zijn genoeg plekken waar je kunt kijken naar alle van de actie, met een aantal zeer gemakkelijk toegang tot GRATIS online-opties in daar, ook. Blijf lezen om te zien hoe je een PGA Championship live stream vanuit elke hoek van de Aarde.

Live stream golf gratis in PGA.com

Nou hier is een slag van goed nieuws (woordspeling heel veel bedoeling) – de officiële toernooi website PGA.comis het live streamen van een aantal van de beste actie.

Maar, het is geenszins volledig. De plannen die momenteel zegt dat het zal worden met een live stream van de aanbevolen groepen, evenals gaten 16 tot en met 18. Leuk als je alleen geïnteresseerd bent in het volgen van de wil van Tiger Woods, Rickie Fowler en Justin Rose, maar niet zo goed als u wilt dat de volledige en juiste dekking.

Bovendien lijkt het alsof de gratis PGA Championship live stream gewoon niet beschikbaar in bepaalde regio ‘ s, zoals het verenigd koninkrijk, Australië, Zuid-Oost-Azië en in grote delen van Europa.

Afgezien van de US PGA live stream, hebben we meer ONS kijken naar de opties hieronder.

Hoe kom je aan een PGA Championship live stream van buiten uw land

Ervan uitgaande dat u wilt beter golf dekking dan de beperkt US PGA live stream zoals hierboven beschreven, kunt u omlaag rollen om te ontdekken hoe kijken uit het VK, de VS, Canada en Australië.

Maar als je op je vakantie of in het buitenland werken, dan worden dingen een beetje lastiger om naar te kijken. Dat is omdat de host omroepen toepassen van geo-blokken op hun dekking. Je moet een manier vinden om het omzeilen van deze blokken en kijken alsof je zat terug in uw eigen land.

Dat is waar het gebruik van een VPN kan bewijzen zeer handig. Het is een ideale oplossing, omdat het stelt u uw IP-adres wijzigen zodat u wordt opgenomen in een compleet andere locatie, d.w.z. in uw eigen land. We hebben getest honderden van Vpn ‘s en kan u de drie beste Vpn’ s die momenteel beschikbaar zijn:

1. Express (VPN wordt geleverd met een 30 dagen geld terug garantie)
Dit is de #1 rated best VPN in de wereld op dit moment. U kunt kijken op de vele apparaten tegelijk zoals Smart-Tv ‘ s, Brand TV-Stick, PC, Mac, iPhone, Android-telefoon, iPads, tablets etc. Check out Express VPN en je kunt ook 3 maanden GRATIS bij een jaarabonnement. Of, als u liever, profiteer van de 30-dagen niet goed, geld terug garantie.

2. NordVPN: SmartPlay tech maakt NordVPN een geweldige keuze voor streaming en erg goed geprijsd ook.

 3. IPVanish ondersteunt maximaal 10 apparaten, zo groot op gaan.

Hoe om te kijken naar de US PGA golf in de VS

Er zijn een aantal opties die je kunt kijken naar de US PGA golf als je in amerika:

– De live stream van PGA.com zoals hierboven vermeld. Hoewel je je beperkt tot wat de website wil u laten zien. Dat is heel beperkt, helaas.

– TNT en het CBS hebben pakte de rechten in de VS dit jaar. De kabel TNT heeft in alle vier de rondes, maar slechts het begin van de actie van de cruciale derde en vierde ronde. Het CBS zal dekking bieden op de website van de derde en de vierde ronde, inclusief de sluiting van actie – die je ook kunt bekijken als u zich inschrijft voor een proefversie van haar All Access service. Geweldig nieuws voor de golf liefhebbers die niet willen om uit te shell voor een abonnement.

Als je buiten de VS dit weekend maar wilt toegang tot een van de bovenstaande opties, dan kunt u gebruik maken van een VPN-dienst om effectief transport van uw computer, telefoon of tablet IP terug op een locatie.

En ze zijn niet je enige opties, met alle van de top AMERIKAANSE TV-streaming diensten , het leveren van een alternatief. Elk biedt een gratis proefabonnement aan de slag en heeft massa ‘ s van de andere content en kanalen voor u om te genieten als u een abonnement heeft:

  • Hulu met Live TV – $40, – per maand – Hulu met Live TV omvat CBS, Fox, NBC en ESPN.
  • PlayStation Vue Van $45 per maand en is de ideale keuze voor PS4 eigenaren dankzij de toegang aan de wil van ESPN, NBC, Fox, Disney en andere essentiële netwerken. Crank up de prijs en kunt u de wil van Showtime en HBO, ook.
  • DirecTV Nu $50, – per maand – DirecTV Nu omvat CBS, Fox, NBC, ESPN en voor € 5 extra, kunt u de NFL Network.
  • FuboTV $35 voor de eerste van de maand, FuboTV geeft u de eerste maand tegen een gereduceerd tarief, maar na dat de prijs verhoogt naar $45 per maand. De service omvat CBS, Fox, NBC en de NFL Network, maar komt niet met ESPN.
  • YouTubeTV $40 per maand – YouTubeTV geeft u toegang tot CBS, Fox, NBC en ESPN.

Hoe om te kijken naar de US PGA Championship live: VK beek

Als je een UK-based golf fan bent, wil je goed worden gebruikt om dit nu. Sky Sports heeft de AMERIKAANSE PGA-dekking op uw zijde van de Atlantische oceaan. Ga direct naar de Sky Sports het kanaal van het Golf van 1 uur best ebay-lid, om te kijken aanbevolen groepen. En als je niet van plan om thuis te veel van dit weekend, kunt u downloaden van de Sky Go-app op je tablet of smartphone.

Geen Hemel en geen zin om een abonnement alleen voor de golf? En Nu TV mag dan wel een fatsoenlijke pasvorm voor je. Het kost € 14,99 voor een week is de moeite waard. En vrijwel elke streaming-apparaat kunt u denken aan een Nu-app.

Uit de UK, die dit weekend? Volg de aanwijzingen hierboven om een VPN en kijken alsof je terug in Blighty.

Live stream van de 2019 PGA Championship actie in Canada

Kabel kanaal TSN heeft de rechten van de US PGA Championship ten noorden van de grens in Canada, met een dekking begint zo vroeg 8 uur op donderdag en vrijdag. Corey Conners heeft een sterk seizoen tot nu toe en terug kan brengen enkele golf heerlijkheid naar Canada.

Hoe je een US PGA Championship live stream in Australië

Fox Sports heeft zakken van de PGA Championship live stream dekking Down Under. Het begint om 3 uur (Sydney tijd) en kan je wakker om de laatste paar holes over uw ontbijt.

Maar de Australiërs kunt ook live stream golf actie via de Kayo Sport streaming-dienst, die beschikt over no lock-in contracten en omvat ook toegang tot meer dan 50 sporten, zowel live als on demand.

Kayo Sport Basic Pakket kost $25 per maand en stelt gebruikers in staat om stroom over twee apparaten tegelijk. U kunt ook de service biedt ook een Kayo Sport Premium Pakketbiedt drie gelijktijdige streams voor $35, – per maand.

De Foxtel Nu en Kayo Sport apps betekent dat u toegang kunt krijgen tot deze vanaf de door u gekozen apparaat waar je ook bent (hoewel je hebt een VPN – als je dat in het buitenland).