Robert Downey Jr. is nu het gezicht van OnePlus in India en China

De OnePlus 7 Pro is vervaardigd van glas met taps toelopende randen die schreeuwen vlaggenschip kwaliteit te bouwen. Vooral de blauwe kleur variant die zorgt voor een mat glas te voelen.
Na de aankondiging van hun nieuwste telefoons net twee dagen terug, OnePlus heeft nu zakken Robert Downey Jr. voor de OnePlus 7 campagnes in India en China. Als onderdeel van de promoties, de Avengers Eindspel acteur in brand advertenties herhalen van het merk “Nooit Genoegen nemen met” ideologie. Het aanmelden van een van de grootste acteurs in de wereld is geen kleine prestatie, gezien het merk is slechts vijf jaar oud. OnePlus heeft ook werd er al een foto van de acteur houdt een OnePlus 7 Pro in de voorkant van een blauwe McLaren die complimenten van de Nevel Blauwe kleur van de telefoon. Als van het schrijven van dit, is er geen informatie is of de OnePlus 7 Pro werd gebruikt voor het maken van deze foto.
Praten over deze vereniging, Pete Lau, Oprichter en CEO van OnePlus, zei: “Wij, van OnePlus geloven in het hebben van een laser focus in alles wat we doen en doen wat nodig is voor het maken van een uitzonderlijke ervaring voor onze gemeenschap. Werken met Robert Downey Jr, zien we dat deze ideologieën worden weerspiegeld in hem, in zijn creativiteit en toewijding. Deze synergie heeft ons ervan overtuigd, dat niemand zou kunnen vertegenwoordigen waar we voor staan beter en we zijn van harte welkom en Robert Downey Jr in de OnePlus familie.”
Op zijn vereniging met OnePlus, Downey Jr. heeft gezegd: ‘Het is cool om te zien een jong merk met het verstoren van de tech landschap. Ik werd uitgedaagd om hen te helpen creëren van een authentieke campagne gebaseerd op de principes van kwaliteit en vakmanschap, en het is al blijkt een goede pasvorm creatief. In het controleren van de komende ‘OnePlus 7 Pro’ de aandacht voor detail in combinatie met innovatieve design is echt indrukwekkend.”
Interessant is dat Downey Jr. had een deal gesloten met HTC zes jaar geleden, maar het bedrijf kon niet bank op de populariteit van de iconische acteur. Momenteel Avengers Eindspel waarin Downey Jr. sterren als Iron Man heeft een brutowinst van meer dan ,5 miljard in slechts 19 dagen van de introductie en is nu al de derde grootste film in de geschiedenis. De enorme populariteit van de film in Azië en met Iron Man aan het roer van de dingen, OnePlus echt heeft weten te trekken van een aas uit de mouw.