Samsung heeft blijkbaar een plan om op te lossen de Samsung Galaxy Vouw

Wanneer recensenten kregen de Samsung Galaxy Vouwen, het werd al snel ontdekt dat de vouwbare apparaat heeft een levensduur probleem – Samsung heeft inmiddels stappen ondernomen om te annuleren pre-orders voor sommige klanten, en de Galaxy Vouw heeft geen nieuwe release datum in zicht.

Echter, ondanks de schijn van het tegendeel, het lijkt erop dat Samsung van plan is om op te lossen de Vouw, volgens een rapport.

Het nieuwe rapport van Yonhap News en op basis van informatie uit de branche ambtenaren, wordt een aantal andere wijzigingen Samsung is blijkbaar maken de Samsung Galaxy Vouwen, en stelt ook voor een mogelijke release datum “volgende maand” voor het vouwen van de telefoon.

Een van de aspecten van de Samsung Galaxy Vouw dat brak voor veel leden was het scharnier, wanneer materialen zoals stof, vuil en pluizen kreeg gevangen in het mechanisme. Maar volgens het rapport van Samsung is het verminderen van de grootte van het scharnier zo op de reeds bestaande frame op het apparaat de juiste maat te beschermen.

Veel recensenten vond ook dat het afpellen van de Samsung Galaxy Vouw de screen protector brak de display, en later werd ontdekt dat dit niet een screen protector, maar een deel van het beeldscherm zelf.

Samsung is nu blijkbaar set uit te breiden met deze plastic folie zodat het kan worden aangesloten op de handset-frame, zodat consumenten niet te verwarren voor iets wat ze moet verwijderen.

Samsung is van plan om de invoering van een wild verschillende form factor aan mobiele telefoons, kende een moeizame start, maar als het kan deze problemen oplossen en herstellen met de genade, het bedrijf kan nog steeds leiden de opvouwbare telefoon revolutie – tenzij meer duurzaamheid problemen ontdekt worden bij de release.