De goedkoopste Dyson verkoop, aanbiedingen en aanbiedingen voor stofzuigers in Mei 2019

Dyson stofzuigers zijn geworden van een aantal van de meest gewilde producten in huis dankzij hun uitstekende bouwkwaliteit, zuigkracht en in het oog springende vormgeving. Dus waar zijn de goedkoopste Dyson verkoop gebeurt nu?

We hebben u gedekt zoals we net hebben bijgewerkt onze gids naar de beste Dyson stofzuiger gaat onze prijs vergelijking technologie zoeken door middel van de beste detailhandelaren voor de beste prijzen. Met een aantal van de oudere Dyson ‘ s wordt er in de weide nu, we hebben gewezen op de meest recente modellen, samen met een aantal van de oudere we denken nog steeds de moeite waard een kijkje als de prijs goed is.

De Dyson snoerloze stofzuigers met een stok bijlage zijn de meest populaire opties, tegenwoordig, dus dat is wat we hebben gedekt eerste. En terwijl alle van de V-serie modellen hebben we vermelden ook gebruikt kan worden in de handbediende modus door het verwijderen van de paal, er is een op maat gemaakte handheld Dyson genaamd de V7 Trigger we hebben gemarkeerd. Na dat, vind je onze selectie van de beste resterende traditionele rechtop Dysons als u liever de rauwe kracht en altijd klaar voor opties door te kunnen naar de plug-in direct aan het stroomnet thuis.

Dyson is niet te stoppen zijn met alleen stofzuigers ook heeft het bedrijf ook een van ‘ s werelds top rated haardrogers. Neem een kijkje op de nieuwste Dyson föhn prijzen ook als u ons niet gelooft.

cheap dyson deals prices offers Dyson V11 Absolute

Dyson V11 Absolute

De meest krachtige Dyson snoerloze stofzuiger

Gewicht: 2.97 kg | oplaadtijd: 4,5 uur | start tijd: : 60 minuten | Bin Volume: 0.76 L | Handheld-modus: Ja | Zuigkracht: tot 185AW

Enorme zuigkracht
Duurt het langer in de Max modus
Enorm duur

Als u op zoek bent naar de beste draadloze stofzuiger op de markt, de Dyson V11 Absolute kan niet worden geslagen als het BRITSE bedrijf heeft een of andere manier maakte de V-serie’ Lucht Watt (AW) zuig-zelfs hoger dan de V10s. Er is zelfs een mooie LCD-display, want blijkbaar Dyson is aan te mooi voor louter gekleurde lampjes.

Deze verbeterde tech maakt het de meest dure Dyson op de markt maar en het is een beetje zwaarder dan het oudere model en het duurt langer om te laden. Maar als je na die top-level prestaties op tapijten en harde oppervlakken, dit is de voor u. Als u bereid bent om compromissen te sluiten, hoewel, je kan een hoop geld besparen door het controleren van de V10 of oudere modellen beschikbaar zijn als die prijzen zullen blijven dalen nu.

cheap Dyson V11 Animal deals prices sales

Dyson V11 Dier

Krijg een goedkopere versie als harde oppervlakken zijn niet de belangrijkste focus

Gewicht: 2.97 kg | oplaadtijd: 4,5 uur | start tijd: : 60 minuten | Bin Volume: 0.76 L | Handheld-modus: Ja | Zuigkracht: tot 185AW

Goedkoper dan de Absolute
Een fantastische prestatie
Mist de Absolute harde oppervlak vaardigheden

De Dyson V11 Dier heeft waarschijnlijk gevangen uw ogen vandaag, want het is een reële whack goedkoper dan de V11 Absolute. Laten we erachter te komen waarom.

De V11 Dier is net zo krachtig is, maar komt niet met een zachte roller cleaner hoofd, dat is prima, op harde oppervlakken, zoals het is in staat op te halen fijn stof uit de reguliere roller-versie zou kunnen missen. Anders, het verenigd koninkrijk bijlagen zijn dezelfde als die op de V11 Absolute. Dus als je niet al te bezorgd te zijn over de verminderde (maar nog steeds vrij groot) prestaties op harde oppervlakken, maar je moet het vacuüm voor tapijten meer anyways, je kan net zo goed slaan het geld door te kiezen voor de V11 Dier.

dyson deals

Dyson Cycloon V10 Absolute

De oude champ is nu nog goedkoper

Gewicht: 2.68 kg | oplaadtijd: 3,5 uur | start tijd: : 60 minuten | Bin Volume: 0.76 L | Handheld-modus: Ja | Zuigkracht: tot 150AW

Ongelooflijke zuigkracht
Geweldig op tapijten en harde vloeren

Dit was de top-end draadloze Dyson tot de V11 kwam langs, maar gezien het enorme verschil in prijs, is dit wellicht de meest verstandige optie voor de meeste kopers. Vergeleken met de V8 (er was geen V9, aantal fans) heeft een verbeterde zuigkracht, een betere batterij en een grotere vuil bin. De V10 is de eerste keer hadden we een echt alternatief voor een snoer van een stofzuiger. In de doos vindt u een direct-drive cleaner hoofd, zachte roller cleaner hoofd, een docking station en een lader. Het Absolute komt ook met een selectie van quick-release items zoals de combinatie-instrument, mini motor, gereedschap, mini zachte lichte borstel en de spleet tool.

Dyson V10 total clean cyclone prices deals offers

Dyson Cycloon V10 Totale Clean

Vol met extra ‘ s

Gewicht: 2.68 kg | oplaadtijd: 3,5 uur | start tijd: : 60 minuten | Bin Volume: 0.76 L | Handheld-modus: Ja | Zuigkracht: tot 150AW

Extra schoonmaak hulpmiddelen
Dezelfde uitstekende eigenschappen als de Absolute
Te duur voor de extra ‘ s?

Alleen beschikbaar in het verenigd koninkrijk. Voor de extra kosten bij de lancering van € 50 meer) kan worden gezegd dat je niet echt genoeg om te rechtvaardigen dat de extra kosten van de V10 Totaal Schoon over het Absolute. Sindsdien echter, de prijzen zijn natuurlijk gevallen en je zou kunnen krijgen van de Totale Schoon voor een prijs dichter bij de Absolute als de extra ‘ s u aanspreken.

Extra bijlagen opzij, de V10 Totaal Schoon is dezelfde uitstekende draadloze stofzuiger als het Absolute. Vindt u nog steeds een direct drive cleaner hoofd, zachte roller cleaner hoofd, een docking station en een lader in de doos. De quick-release bijlagen zijn anders. Hier krijgt u een matras-tool, een up-top-adapter (voor op de bovenkant van kasten etc.), een uitbreiding van de slang, combinatie-instrument, mini motor, gereedschap, mini zachte lichte borstel en de spleet tool.

cheap dyson sales deals offers

Dyson Cycloon V10 Dier

Het beste voor huisdieren?

Gewicht: 2.68 kg | oplaadtijd: 3,5 uur | start tijd: : 60 minuten | Bin Volume: 0.76 L | Handheld-modus: Ja | Zuigkracht: tot 150AW

Heerlijk aan het oppakken van haren van huisdieren
Goedkoper dan de andere V10 modellen
Handbediende modus is handig voor het snel reinigt

Het is allemaal in de naam van de Dyson V10 Dier is speciaal ontworpen voor het opzuigen van al die vervelende huisdier haren van uw tapijten en meubels. Waar andere stofzuigers lijken vaak te druk gewoon op de haren in de diepere, de V10 Dier echt duiken in om ze te krijgen uit. Opgenomen programma ‘ s met de V10 Dier zijn een combinatie-instrument, spleet tool, mini gemotoriseerd gereedschap en een zachte lichte borstel.

Wat u niet in de V10 Dier pakket (vandaar de lagere prijs) is de zachte roller borstel is met name goed op harde oppervlakken, maar het biedt meer volledige dekking en verzamelt fijnere stof en vuil dat de reguliere rol niet zou halen. Dus als je meer harde vloeren dan tapijten thuis, wilt u misschien een kijkje nemen op de Absolute modellen voor in de plaats.

cheap Dyson Absolute hoover offers

Dyson V8 Absolute offertes en aanbiedingen

Een klassieke, nu nog goedkoper

Gewicht: 2.61 kg | oplaadtijd: 4 uur | start tijd: : 40 minuten | Bin Volume: 0.54 L | Handheld-modus: Ja | Zuigkracht: 28AW / 115AW (op Max modus)

Over het algemeen nu met korting
Nog steeds vrij krachtig
Multi-oppervlak

Slechts een paar jaar geleden, de V8 was de ultieme versie van de Dyson snoerloze, oplaadbare stofzuigers. Als je geluk hebt, kan je hen met een grote korting ten opzichte van de V10, maar vinden we vaak de prijzen een beetje dicht voor onze wens. Als dat het geval is wanneer je een kijkje nemen, zouden we kiezen voor de extra power op de V10 in de plaats. Het Absolute model wordt geleverd met een zachte roller hoofd (zeer geschikt voor harde vloeren) in aanvulling op de reguliere.

cheap Dyson animal deals

Dyson V8 Dier offertes en aanbiedingen

Een geweldige optie voor de haren van huisdieren verwijderen

Gewicht: 2.55 kg | oplaadtijd: 4 uur | start tijd: : 40 minuten | Bin Volume: 0.54 L | Handheld-modus: Ja | Zuigkracht: 28AW / 115AW (op Max modus)

Pakt de haren van huisdieren met gemak
Geweldig voor algemeen gebruik te
Afneembare voor handheld-gebruik

Net als de V8 Absoluut boven, we vinden de prijzen zijn niet echt vallen laag genoeg op de V8 Dier in vergelijking met de nieuwere V10 tegenhanger te rechtvaardigen de keuze voor de oudere versie. Wanneer de prijzen worden dit sluit liever hadden we het aanzienlijk beter zuig op de V10 Dier in de plaats.

Als de prijzen te doen dalen tot een passend niveau van de V8 draadloze stofzuiger is een lichtgewicht stofzuiger die nog zeer goed in staat ondanks zijn lagere vermogen. Het belangrijkste verschil tussen deze en de Absolute boven is het ontbreken van een zachte kwast roller hoofd, die is geweldig voor het oppakken van fijnere vuil op harde oppervlakken. Als u dit meer voor tapijten hoewel, dan kun je net zo goed bespaar geld met de goedkopere V8 Dier versie.

Dyson V7 Trigger deals sales prices

Dyson V7 Trigger

De rekenmachine-optie alleen

Gewicht: 1.71 kg | oplaadtijd: 3,5 uur | start tijd: : 30 minuten | Bin Volume: 0.54 L | Handheld-modus: Ja | Zuigkracht: 21AW / 100AW (op Max modus)

Goedkoper dan de reguliere draadloze Dysons
Makkelijk op te bergen
Beperkt gebruik op tapijt

De Dyson V7 Trigger veegt de vloer met behulp van stofzuigers zoals u weet. U weet, dat degenen, die weedy kleine dingen die er meer uitzien als een miereneter de neus dan een stofzuiger en nauwelijks om haar ballen schommelen nooit het achterhoofd verwijderd. Dus als je klaar bent voor een maar liefst 100 Air Watt zuigkracht, check out de V7 Trigger.

Deze zijn het best geschikt is voor het bereiken van de moeilijk bereikbare plaatsen zoals kozijnen evenals het reinigen van stof van harde oppervlakken van het verwijderen van dierenharen van de bank. Als uw huis geen tapijten, dit is een goede optie gebruiken en kan gemakkelijk worden opgeslagen in de kleinere plaatsen gewone stofzuiger niet zou passen. Uiteraard zijn alle draadloze stofzuigers eerder vermeld op deze pagina u toelaten om te verwijderen van de buis voor een handheld-modus, ook al zijn ze aanzienlijk duurder dan deze Dyson V7 Trigger prijzen.

cheap dyson vacuum cleaners

Dyson Light Ball Multi Vloer

Een van de goedkoopste Dyson stofzuigers kunt u krijgen

Gewicht: 6.6 kg | Voeding: Draad | Koord lengte: 9,4 m | Bin volume: 1.2 L | Zuigkracht: 90AW

Uitstekende waarde
Indrukwekkend, continue zuigkracht
Multi-functionele tools inbegrepen

Zoals u hebt gezien met de andere Dyson stofzuigers op deze pagina, ze zijn verre van goedkoop. Voor het grootste deel ten minste, als de Dyson Light Ball is minder dan de helft van de prijs van de nieuwste draadloze stofzuigers.

Je hebt zeker een netsnoer op en rechtopstaande stofzuigers zijn niet ideaal op de trap, maar als je wilt een krachtige reiniger met de Dyson naam er op, de zeer wendbaar Lichte Bal komt ten zeerste aanbevolen door 90W van de zuigkracht die kan omgaan met tapijten en harde oppervlakken gelijk.

Het heeft een grotere opslag bin dan de draadloze Dysons te maken, zodat je je zeker niet hoeft te legen ergens in de buurt zo vaak. Terwijl ze niet zo krachtig zijn als een aantal van de duurdere rechtop Dysons wij vinden dit biedt de beste waarde voor het geld, gezien de sterke prijsstijging op de anderen.

cheap Dyson offers

Dyson Kleine Bal offertes en aanbiedingen

Geen vergoeding is vereist met een traditionele Dyson

Gewicht: 5.5 kg | Voeding: Draad | Koord lengte: 9,4 m | capaciteit voorraadbak: 0.9 L | Zuigkracht: 86AW

Traditionele rechtop ontwerp
Grote lade capaciteit
Makkelijk op te bergen

Op zoek naar iets lichtgewicht maar niet lastig gevallen over te gaan draadloze nog? De Dyson Kleine Bal is een van de lichtste rechtopstaande stofzuigers in de Dyson bereik van 5,5 Kg en heeft een inklapbaar handvat, zodat je het op te slaan in kleinere ruimtes dan de meeste stijlen. De Kleine bol is ook verkrijgbaar in een ‘Dier’ – variant, die is uitgerust met een turbine tool voor het krijgen van hardnekkige haren van huisdieren uit de meubels.

cheap Dyson hoover offers

Dyson Cinetic Grote Bal DC75 offertes en aanbiedingen

Het beest op het feest

Gewicht: 8.69 kg | Voeding: Snoer | lengte Snoer: 10.8 m | capaciteit voorraadbak: 2.18 L | Zuigkracht: 250AW

Zeer krachtig
De grootste capaciteit
Erg duur

Dus je bent na het beest he? De 120AW zuig vermogen moet pick-up alles wat u en de kinderen kunnen gooien op het tapijt. De hel, die tapijt spijkers betere kijk uit! Met een 2.18 liter voorraadbak u zult stofzuigen, voor eeuwen voor nodig om deze te legen en de 15 miljoen te bereiken moet laten komen rond het grootste deel van het huis, zonder te hoeven wisselen stekkers.