The Witcher: Enhanced Edition kan nu worden gehouden voor de gratis

U zal ook worden geschonken een gratis kaart vat (een pack van kaarten die je kunt gebruiken in je deck) voor Gwent op de koop toe.
Het is zeker niet zo gepolijst als de volgende games in de serie – je hebt in gedachten te houden dat het is vrij oud inmiddels, dat is uitgebracht in 2007 – maar het is nog steeds de moeite waard om te ervaren, al is het maar voor de nostalgie, en om te zien waar alles begon.
Meer opmerkzaam gamers met meer herinneringen kan oproepen dat GOG.com is eigenlijk precies hetzelfde bieden voor net iets meer dan een jaar geleden in feite. Dus als je het gemist uit die tijd, nu is je kans om de originele Witcher.
Dat gezegd hebbende, zijn er een aantal kleine strings attached. Ten eerste, moet u zich abonneren op GOG.com’s nieuwsbrief, en dan moet je toevoegen Gwent (the Witcher-thema kaartspel langs de lijnen van Hearthstone) om uw spel bibliotheek (het is gratis ook, dus dit betekent nog niet kost je geen geld – slechts een kleine inspanning).

Ongepolijste edelsteen

Er zijn een heleboel redenen voor, zoals PC-gaming, één van hen is de overvloedige toevoer van freebies. Met name het Epische heeft veel weg van de laatste tijd via de nieuwe games op te slaan, die kan worden uitgevoerd met een zeer controversiële beleid van verder te gaan exclusives, maar het is natuurlijk moeilijk om nee te zeggen tegen gratis spullen.
Iedereen houdt van een gratis spel, en hier is een echte verleider van de mensen bij GOG.com die zijn het aanbieden van The Witcher: Enhanced Edition met geen eisen aan uw portemonnee.
Het kan ook krijg je in de stemming voor de Netflix aanpassing van De Witcher die wordt verwacht voor de kick-off voor het einde van 2019.
Via Wccftech
Epic ‘ s meest recente giveaways zijn Transistor en de hit puzzel spel van De Getuige.