VPN-diensten te weigeren russische eisen van de overheid

Rusland telecommunicatie waakhond Roskomnadzor heeft gevraagd aan de eigenaren van 10 populaire VPN-diensten te treden tot een toestand waarin HET systeem bevat een register van verboden websites.
Door deze te koppelen aan het systeem al, VPN-bedrijven zou voorkomen dat hun gebruikers te bereiken websites die zijn geblokkeerd, of gebruik maken van diensten, zoals de gecodeerde berichten service Telegram, die zijn verboden.
Volgens Roskomnadzor, verzonden kennisgevingen aan NordVPN, Hide My Ass!, Hola VPN, Openvpn, VyprVPN, ExpressVPN, TorGuard, IPVanish, Kaspersky Beveiligde Verbinding en VPN-Onbeperkt, waardoor ze een maand te voldoen.
Als de VPN-bedrijven in kwestie besluit om niet te voldoen aan de verplichtingen die door de russische wet, Roskomnadzor zei dat het besluiten tot het beperken van de toegang tot Vpn ‘ s door het hele land.

Roskomnadzor

Via Telecompaper
Eerder dit jaar heeft Rusland de internet-censuur eiste dat VPN providers voldoen aan de lokale wetten of het gezicht van een verbod en nu de deadline is verstreken en 12 populaire diensten hebben geweigerd om samen te werken.
Terwijl de meeste van de VPN – bedrijven zijn het verwijderen van de servers van het land, Kaspersky Beveiligde Verbinding is het enige bedrijf dat heeft voldaan aan de russische regering eisen.
Echter, VPN-diensten helpen de burgers van het land rond deze beperkingen door hen in staat te stellen een beveiligde internet verbindingen te bereiken sites die zijn verboden of geblokkeerd.

  • Proberen om toegang te krijgen tot het internet zonder beperkingen? We hebben ook gewezen op de beste VPN

Rusland heeft strengere internet wetten die vereisen dat de zoekmachines verwijderen van bepaalde resultaten, messaging-diensten te delen encryptie sleutels met security services en sociale netwerken om hun persoonlijke gegevens op servers in het land.