Waarom machine learning kan de sleutel tot de toekomst van het gokken

Maar in een dergelijke omgeving, nieuwe problemen zullen ontstaan en nieuwe oplossingen moeten worden gevonden. Dankzij vooral de toename van het aantal op internet aangesloten apparaten, de exploitanten moeten zich bewust zijn van hoe een overvloed van toegankelijkheid kan leiden tot potentiële risico ‘ s voor sommige mensen.
Image credit: Pixabay
Met gaming nu meer alomtegenwoordig en toegankelijk dan ooit tevoren, machine learning kan bieden meer zekerheid voor zowel de exploitanten en klanten, en de stappen zijn al gemaakt. Experian is de betaalbaarheid controleren voor gaming sites, lanceerde eerder dit jaar, laat zien hoe Open Bankieren-technologie kan bieden oplossingen voor een industrie die werkt in een continu veranderende landschap.

De bescherming van de jeugd

Image credit: Pixabay
Doorgaans 18-24 jarigen hebben een zeer kleine footprint, omdat ze weinig of geen krediet geschiedenis. Machine learning kan helpen bij het identificeren minderjarigen die vallen in deze ‘dunne bestand’ categorie gemakkelijker, gebaseerd op andere alternatieve data punten individuen kan hebben.
Zoals de meeste ouders zullen zich bewust zijn, tieners hebben tegenwoordig toegang tot een groot aantal op internet aangesloten apparaten, of dat hun telefoon, laptop of spelcomputer. Al deze apparaten hebben de mogelijkheden voor individuen om toegang te krijgen tot games en van een leeftijd bescherming oogpunt, is dit een groot aandachtspunt. Een op de vijf volwassenen spelen games op een mobiele telefoon, terwijl die in de leeftijd tussen de 16-34 zijn vaker dan gemiddeld gebruik van apparaten voor gaming.
In de moderne wereld, de consument wordt steeds meer gestructureerd over de aard van de bedrijven die ze maken, en verwachten dat ze om te werken met ethische overwegingen in het hart van hun beslissingen. Het is bovendien waarschijnlijk gesprekken te voeren groter verificatie controles zal groeien, als de industrie komt onder strenger toezicht van beide toezichthouders en de Overheid.
Operators vooruit kan krijgen van de curve door het omarmen van machine learning, ervoor zorgen dat ze volledig zijn voorbereid, indien en wanneer, welke mogelijk nieuwe verordening in werking treedt, terwijl blijkt dat ze doen wat ze kunnen om te handelen op een verantwoorde wijze.

Gedrags-monitoring kan ook een rol spelen in de controle van de leeftijd. Een veelvoorkomend probleem waar veel ouders zullen bekend zijn met, kinderen met behulp van hun ID om toegang te krijgen tot de diensten.
In twee gebieden specifiek, Experian is van mening machine learning kan helpen. Namelijk, de bescherming van minderjarigen en de identificatie van de probleemspelers.
(Foto: © Image credit: Pexels)

Het beschermen van potentiële gok verslaafden

Image credit: Pexels
De bescherming van kwetsbare klanten is iets wat iedere verantwoordelijke bedrijven kunnen niet negeren. Volgens ons onderzoek, bijna 9 miljoen mensen gebruik van krediet om de kosten te dekken van de kosten van het dagelijks leven, terwijl 1,8 miljoen gedefinieerd als zijnde in hardnekkige schulden.
Als je dan bedenkt dat 11,5 miljoen volwassenen hebben minder dan £100 in besparingen – waardoor ze heel weinig in termen van een vangnet te maken met een onverwachte verandering in hun omstandigheden – het is duidelijk dat bedrijven rekening moeten worden gehouden voor kwetsbare klanten die zou het financieel noodlijdende en ervaring betaalbaarheid problemen.

Ondertussen degenen die ervoor kiezen om te negeren de voordelen, risico ‘ s hun reputatie wordt beschadigd, en achter worden gelaten door zowel hun klanten en de industrie zelf.
Dankzij machine learning modellen en andere instrumenten – zoals toetsaanslag analyse – het is steeds mogelijk om te bepalen of het individu zich gedraagt zoals je dat zou verwachten dat die in hun peer group zou doen.
(Foto: © Pixabay)

Met behulp van nieuwe technologieën voor het verbeteren van het gokken

Image credit: Pexels
Bijvoorbeeld, als een tiener steelt hun 45-jarige moeder van de informatie, monitoring zal in staat zijn om de vlag die ze niet gedraagt op een manier zoals je zou verwachten. Vervolgens operatoren kunnen vragen voor extra controle controleert, hun identiteit bevestigen.
De gaming markt is aan het veranderen in een snel tempo. Met de verschuiving naar online en mobiele gaming – en nu de komst van de nieuwe immersieve technologieën zoals augmented en virtual reality – exploitanten gezicht intense concurrentie in termen van het aantrekken van klanten, met voortdurende innovatie de sleutel tot hun succes.
Micha Willbrand, Managing Director van Identiteit en Fraude bij Experian UK&ik
Met behulp gestegen data modellen, kunnen de exploitanten zie gegevens op het vermogen van individuen om zich veroorloven producten en diensten op een continue basis, waardoor ze de kans om op een meer verantwoorde beslissingen te nemen over hun klanten in termen van wat zij bieden klanten.