Xiaomi te starten Redmi Opmerking 7S met 48MP camera op 20 Mei in India

Na de verkoop van meer dan 2 miljoen eenheden van de Redmi Opmerking 7 serie in India sinds de lancering in Maart, is het bedrijf klaarstomen voor het toevoegen van een andere telefoon naar de populaire serie. De Redmi Opmerking 7S heeft net zijn plaagde voor India en zal worden onthuld op 20 Mei. Interessant is dat Redmi Opmerking 7S zal komen met een 48MP camera aan de achterkant, zoals geopenbaard door Manu Kumar Jain op Twitter.

In feite, eerder deze maand, Xiaomi stuurde de Redmi Opmerking 7 tot in de stratosfeer en het naar beneden kwam met een goed-ogende foto ‘ s van de kromming van de Aarde. De Redmi Opmerking 7 was geplaatst boven een hoogte van 35 km en het trotseerden -58 graden temperatuur als het terug naar het oppervlak intact.
Terwijl de Indiase variant van de Redmi Opmerking 7 komt niet met een 48MP camera, deed het bedrijf de lancering van de Pro variant hier met Sony IMX586 sensor die oogstte veel populariteit na de lancering eerder dit jaar. We verwachten dat de Redmi Opmerking 7S om te volg in de voetsporen van haar neven en nichten en functie vergelijkbaar ontwerp.
Zijn tweet leest, “#RedmiNote7S – Een nieuwe SUPER Redmi Opmerking voor al onze India Mi fans komt er aan! #48MPForEveryone onthult op 20 Mei. Markeer uw agenda!” Dit bericht werd vergezeld door een foto van de Aarde genomen van de Redmi Opmerking 7S.

India ❤️ #RedmiNoteIndia ❤️ #48MPSo hebben we besloten om te krijgen! 😎#RedmiNote7S – Een nieuwe SUPER Redmi Opmerking voor al onze India Mi fans komt er aan! #48MPForEveryone onthult op 20 Mei. Markeer uw agenda! 🗓️Meer weten: https://t.co/UTUtp6eLbH#Redmi ❤️ pic.twitter.com/cCbeOeaDc316 Mei 2019
Sommige stellaire ruimte foto ‘ s van #RedmiNote7. #48MPforEveryone geeft u het grotere plaatje. pic.twitter.com/9pfZ2x64ED5 Mei 2019