Uw beste breedband, telefoon en TV-deal is nu nog eenvoudiger te vinden dankzij Ofcom

Het is te krijgen gemakkelijker om de ultieme aanbiedingen op breedband, TV en telefoon aanbiedingen, nieuwe regels aangekondigd door Ofcom. Maar liefst 20 miljoen mensen zouden kunnen profiteren en een van die zou kunnen worden.

De nieuwe eisen betekenen dat breedband, TV en telefoon aanbieders moet u belangrijke informatie aan klanten wanneer hun contracten zijn tot een einde te komen. Ze moeten dan ook doorgaan met het verzenden van gegevens op een regelmatige basis.

Ongeveer een op de zeven mensen weten niet of ze nog gebonden aan een contract na afloop daarvan. Vooral de nieuwe regels helpen die mensen, niet alleen realiseren, maar ook om te zien hoeveel ze kunnen besparen door te proberen een nieuwe deal. Bijvoorbeeld aanbiedingen die bieden de helft van de prijs line rental voor de eerste zes maanden, voordat wandelen, zal duurder op de lange termijn in het verleden een contract.

Ofcom heeft gegeven aanbieders van negen maanden om hun systemen op orde om dit te ondersteunen, wat betekent dat de nieuwe meldingen van start gaan vanaf 15 februari 2020.

Nieuwe waarschuwingen bevatten details over wanneer de overeenkomst eindigt, is de prijs die is betaald voor, wijzigingen aan de service, de prijs, dat betaald is aan het eind van het contract, opzegtermijn informatie en de beste aanbiedingen en prijzen voor nieuwe klanten.

Het kan niet eenvoudiger om geld te besparen en het verbeteren van uw breedband, TV of telefoon bepaling en we hebben alle opties gelegd voor u om uit te kiezen in onze beste breedband deals en beste mobiele telefoon aanbiedingen gidsen.

Zie meer: