Bangladesh vs Nieuw Zeeland live stream: hoe kijken Cricket World Cup 2019 wedstrijd van overal

Als met Nieuw-Zeeland, Sky Sports is de exclusieve rechten voor de live-uitzendingen van alle 2019 Cricket World Cup wedstrijden in het verenigd koninkrijk, dus u moet een abonnee om naar te kijken spelen van vandaag de wedstrijd en de rest van de actie van dit jaar het toernooi.

Live stream Bangladesh vs Nieuw-Zeeland – waar en wanneer
De wedstrijd vindt plaats op Het Ovaal in het Zuiden van Londen, de eerste grond in Engeland te hosten international Test cricket evenals de eerste plaats voor het engels voetbal FA Cup-Finale.

Spelen tussen Bangladesh en Nieuw-Zeeland is door te beginnen met t om 8.30 uur ET, 5.30 PT. Als u geen zin heeft een gewicht van jezelf naar beneden met dat soort van betrokkenheid, dan een Kayo Sport Basic Pakket voor , – per maand (voor twee apparaten tegelijk) of een Kayo Sport Premium Pakket voor , – per maand (drie apparaten) misschien beter geschikt. Beide pakketten zal u toelaten om te kijken naar alle van de World Cup, maar zonder de noodzaak om te worden vastgebonden in een lang contract.
Sterren India/Star Sports zijn de officiële omroep van de 2019 Cricket World Cup in India en toont elke wedstrijd live.

Met beide op de grond uitgevoerd met een indrukwekkende winst in de opening past, Bangladesh en Nieuw-Zeeland zal worden op zoek te bouwen op hun goede start als ze elkaar ontmoeten op De Oval in Zuid-Londen voor een Wedstrijd 9 van de 2019 Cricket World Cup. Ongeacht waar ter wereld u ook bent u kunt kijken naar de match met behulp van onze gids hieronder om het krijgen van een Bangladesh vs Nieuw Zeeland live stream.


Kijken naar een Cricket-World Cup 2019 live stream van buiten uw land


Als je eenmaal hebt gekozen en geïnstalleerd op uw VPN-van de keuze, opent u gewoon de service van de bijbehorende app, klik op ‘kies locatie’, selecteer het juiste land en u zult in staat zijn om te kijken naar de uitzending, als waren jullie weer thuis. Het is een absolute makkie.

Niet in de UK voor dit spel? Als je op reis bent weg van de VERZENDING u kunt nog steeds kijken naar Hemel of het Nu TV-dekking door het grijpen van jezelf een VPN – en streaming alsof je terug in Blighty.
Het spelen begint om 1.30 uur BST. Dat is een 6.30 uur Bangladesh Standaard Tijd beginnen, terwijl het voor mensen tuning down under, spelen begint om 12.30 uur NZST in de vroege uren van donderdag.
Om naar te kijken Willow TV als je uit Amerika en geo-geblokkeerd, onze VPN-oplossing zoals hierboven beschreven zal ervoor zorgen dat u niets meer mist van de actie.
Kapitein Mashrafe Mortaza was vol lof over zijn kant als ze Faf du Plessis se mannen een doel van het 330 – Bangladesh is de hoogste die ooit in totaal in een ODI wedstrijd. Shakib al Hasan en Mushfiqur Rahim ‘ s 142-run partnerschap pakte de krantenkoppen, maar een sterke laten zien door Bangladesh bowlers zal ook hebben gezien van Nieuw-Zeeland veel na te denken vooruit van deze botsing.

Hoe om te kijken naar de wedstrijd in Nieuw-Zeeland

Voor de rode bal fans in Amerika, Willow TV is de officiële AMERIKAANSE omroep van het toernooi. De service kost € 9,99 per maand en is ook beschikbaar op het gebied van streaming services zoals Sling en Fubo.
Sky houd de exclusieve rechten om de Cricket World Cup in Nieuw-Zeeland. Spelen is ingesteld om te beginnen voor de Zwarte Caps tweede wedstrijd om 12.30 uur NZST op donderdag.
U zult natuurlijk nodig een VPN – als u van plan bent om te kijken naar de Australische dekking uit het buitenland.

Hoe kijken Bangladesh vs Nieuw-Zeeland: live stream in AustraliëEen intrigerende wedstrijd legt vooruit en u zult in staat zijn om naar te kijken met het gemak van overal in de wereld als u onze Bangladesh vs Nieuw Zeeland live stream gids hieronder.
Matt Henry de man van de wedstrijd display vernietigd Sri Lanka is top, maar de Kiwi ‘s worden eveneens aangemoedigd door Lockie Ferguson’ s bowling en het vertrouwen in het gemak waarmee de batting openers Martin Guptill en Colin Munro bereiken van hun doel.
Bangladesh blijkt een veel strengere test, met De Tijgers op zoek net zo indrukwekkend in hun opener die ze zag notch-up van het toernooi de eerste schok tot gevolg.

Hoe stream Bangladesh vs Nieuw Zeeland woont in het verenigd koninkrijk

Nieuw-Zeeland geschopt uit hun wk-campagne in de bevelvoerende fashion tegen Sri Lanka in Cardiff op zaterdag. Hun 10-wicket overwinning op hun tegenstanders aan het worstelen is beveiligd bijna moeiteloos met 203 ballen te sparen.


Als je de weg van uw TV, dan kunt u het downloaden en bekijken op de Sky Go app. En als je het buitenland dan is de VPN – methode zoals hierboven vermeld is uw beste weddenschap.
De belangrijkste go-to optie voor de fans kijken om naar te kijken vandaag wedstrijd en de rest van de Wereld Cup is via een Fox Sports abonnement.


Hoe stream 2019 Cricket World Cup online in India

Als u een van de twee bovengenoemde opties en je bent buiten India, maak dan gebruik van onze VPN – gids boven te kijken naar de wedstrijd alsof u thuis.
Spelen tussen Bangladesh vs Nieuw-Zeeland is door te beginnen om 6 uur New Delhi tijd.
Spelen is te wijten aan beginnen om 10.30 uur AEST vandaag.
Voor cricket fans in de UK, Australië, Nieuw-Zeeland, de VS of India en op zoek om uit te vinden hoe om te kijken naar de wedstrijd, hebben we alle informatie over de omroep met de rechten van de wedstrijd in uw regio hieronder.
Als u niet wenst te worden gebonden aan een Star Sports subcription, dan kunt u zich aanmelden voor over-the-top Hotstar streaming service costing ofwel ₹299 (rond de ) voor een maand of ₹999 () voor een heel jaar.

Hoe kijken Bangladesh vs Nieuw-Zeeland: ONS live stream

Als u weg bent van huis en land te kijken om te zien welke actie u zult waarschijnlijk zult u niet in staat om dankzij geo-blocking. Gelukkig is er een manier om verlichting te brengen die frustratie. Door het gebruik van een VPN – u zult in staat zijn om de wedstrijd te kijken, zonder zijn toevlucht te kijken via een illegale invoer van een onbetrouwbare website.

Wij hebben alle grote VPN ‘ s door hun schreden en we beoordelen ExpressVPN als onze pick van wat er, dankzij het gebruiksgemak en krachtige beveiligingsfuncties. Het is ook compatibel met zowat alle streaming-apparaat die er zijn, inclusief Amazon Fire TV-Stick, Apple TV, Xbox en PlayStation, evenals de Android-en Apple-telefoons. Dus om dat huis broadcast en veiliger online, ExpressVPN is onze aanbevolen optie. U kunt ook gaan voor een van onze andere top drie van de beste VPN-diensten die hieronder worden vermeld:
1. Express (VPN wordt geleverd met een 30 dagen geld terug garantie) Dit is de #1 rated best VPN in de wereld op dit moment, met de eerder genoemde niveaus van veiligheid, snelheid en compatibiliteit zetten het op de top van de lijst. U kunt het uit te proberen voor een maand gratis of zich aanmeldt voor een jaarabonnement en krijg 3 maanden helemaal GRATIS. Check out Express VPN
2. NordVPN: SmartPlay tech maakt NordVPN een uitstekende keuze is voor streaming. Het is echt betaalbaar ook
3. IPVanish ondersteunt maximaal 10 apparaten, zo groot op gaan
Als u wilt kijken naar dit zomerse toernooi, maar geen zin heeft om het plegen van een satelliet-abonnement, dan Sky is Nu TV service is een prima alternatief. Pak een sportkaart voor een dag (£8.99), een week (£14.99) of meld je aan voor het geheel van de World Cup en de aanstaande As door het te grijpen Nu de speciale aanbieding waardoor je alle Sky Sports-kanalen voor € 25, – per maand voor de komende vier maanden