Dashboard is gedumpt macOS Catalina – en sommige mensen niet blij zijn met een

Via 9to5 Mac
Die mensen zullen het dus moeten doen als wat ze kunnen, en misschien proberen om een soort van oplossing of vergelijkbare widget. Echter, er zijn een aantal Mac – gebruikers die nog steeds met behulp van Dashboard, misschien met een aantal niche-widgets die vonden ze erg handig, en die aanbiedingen niet per se te gaan om aanwezig te zijn via de Notification Center.
Het lijkt er dus op dat, tenzij Apple van plan is op de een of andere manier opnieuw inschakelen van de functionaliteit tijdens het testen van Catalina, dat lijkt onwaarschijnlijk, Dashboard lijkt voorgoed voorbij.

Gestreepte jammer

Als u niet vertrouwd bent met het – en je mag het niet worden, aangezien Apple hid-en uitgezet door standaard in OS X Yosemite, ongeveer vijf jaar geleden – Dashboard is een handige verzameling van widgets, waardoor snelle toegang tot de gebruikelijke soort dingen (zoals het weer, het controleren van sportuitslagen, de TV-gids, en dus op, met een groot aantal derde-partij widgets).
Fans van het Dashboard kan altijd weer inschakelen eerder, maar met macOS Catalina, echter de optie om dat te doen is naar verluidt gestript volledig weg.
De theorie, ongetwijfeld, is dat de meeste mensen niet meer gebruiken, en dat de Notification Center is waar je moet gaan voor de widget goodies, hoe dan ook.
In feite, als Appleosophy rapporten, in de Weergave Applicaties, het Dashboard app niet aanwezig is nu vervangen door een vraagteken, net als iTunes. Bovendien, ze gebruikte Terminal te dwingen Dashboard te worden ingeschakeld, maar zonder succes.
Enkele belangrijke wijzigingen worden ingeluid voor macOS Catalina, met iTunes gedood en gesplitst in drie aparte apps voor een ding, en het lijkt nog een lange feature is de boot in de vorm van een Dashboard.