De Samsung Galaxy Home smart speaker is coming soon…wij denken

Image credit: TechRadar
Als Telefoon Arena punten uit, een K3 release datum zou kunnen samenvallen met de verwachte augustus lancering van de Galaxy Note 10. Of zullen we te zien krijgen van deze functies in actie voor het einde van dit jaar nog te zien – na alle, Samsung heeft niet een geweldig album voor het voldoen aan de release data tot nu toe.
Spreken de Korea Herald, Kim Hyun-suk, één van Samsung ‘s co-Ceo’ s en de President van de Consumer Electronics division, zei dat het bedrijf streeft naar een “mid-tweede helft van het jaar” gelanceerd.

Een focus op audio

Nu, er is niet veel bekend over de audio kwaliteit op de Samsung Galaxy Thuis, maar we weten het en wordt aangedreven door Harman AKG audio, en bevat acht microfoons voor verre-veld spraakherkenning, zodat u kan praten met de Samsung s voice-assistent Bixby vanuit de hele kamer.
De lancering van de Samsung Galaxy Huis is nogal start-stop sinds de Bixby-controlled smart speaker voor het eerst werd aangekondigd in augustus 2018 – maar nu hebben we wel een release datum om naar uit te kijken. Soort van…
Als dat klinkt verwarrend, “andere Samsung executives” zei de Heraut te “verwachten een K3 uitrol”, aldus Phone Arena.

Bij de lancering Samsung onthulde het samen met Spotify om u te helpen naadloos overschakelen van het ene apparaat naar het andere zonder het overslaan van een beat op uw muziek.
We kregen een korte eerste indruk van de luidspreker in augustus 2018, waarin sport een nogal vreemde vorm, net als de bol van een bloem, dat rust op drie zilveren haringen die fungeren als een stand.

Image credit: TechRadar
De Samsung Galaxy Huis was aanvankelijk gepland voor April 2019 release, maar als de maand kwamen en gingen, werd het duidelijk dat het ruimteschip-op zoek concurrent van de Amazon Echo, Apple HomePod en Google Startpagina niet zou worden landing op elk moment snel.
De functie wordt geactiveerd via de Samsung Smart Dingen app en u kunt lopen in uw huis luisteren naar Spotify op je Samsung telefoon en automatisch aansluiten van uw luidsprekers of smart TV is de tweede loop je in de kamer.
Via Telefoon Arena
Zelfs als de Galaxy Huis niet aankomt in de komende maanden, we weten nog steeds niet welke gebieden het zal beschikbaar zijn in – het gerucht ging vorig jaar dat de Bixby-controlled smart speaker zou komen “China, Korea en de VS vooruit op andere markten”, maar het is onduidelijk of Samsung zal vasthouden aan dat de uitrol van de strategie.