Dit zijn de gratis Nintendo Switch Online spelen voor juni

Hier is de hoop dat als onderdeel van de E3 2019 Nintendo Direct, begint het bedrijf met de invoering van nieuwe virtual console-spellen zijn in het systeem. De mogelijkheid om te spelen SNES of Nintendo 64 games op de hybride handheld zou een vreugde.
De .99 / £3.49 / AU,95 per maand abonnement kost nu zakken die u met meer dan 40 NES games te spelen op uw Nintendo Schakelaar, evenals de Tetris 99 battle royale puzzelspel. Het is geweldig dat de games bibliotheek is steeds de hele tijd (al is er de suggestie dat ze alle eventueel verwisseld), maar de echt grote 8-bit games uit het begin van de jaren ‘ 80 van de machine begint op te drogen.

Tijd voor de next-gen freebies?

Check ze uit in actie in de trailer hieronder:
Abonnees op Nintendo ‘ s online service toegang te krijgen tot beat-em-up Double Dragon II: The Revenge, sport sim-Volleybal en rare rijden / platformer hybride Stad-Verbinding. De wedstrijden worden op 12 juni, en hier is wat Nintendo heeft over hen te zeggen:
Nintendo heeft bekendgemaakt dat de drie nieuwe games die zullen worden toegevoegd voor gratis de Nintendo Switch Online NES bibliotheek voor de maand juni, maar het is nauwelijks een vintage maand.