Drie s £20/uur voor onbeperkt data-SIM-only deal is terug…met slechts een kleine wijziging

Maar waar dit SIMO gebruikt te worden voor één jaar toen het werd hier al eerder, je hebt nu tot het plegen van twee jaar op dit tarief als u wilt tas die ongelooflijke prijs. Ziet u dat als een reden om bang of het idee van zakken zoals een goedkoper tarief voor 24 maanden volledig onbeperkt data kan je als muziek in de oren.
Onbeperkt SIM only abonnement van Drie | 24 maanden | All-you-can-eat data | Onbeperkt sms ‘ en en bellen | £20 per maand
Helemaal onbeperkt toegang tot streaming, scrollen en Spotify op je telefoon voor een heel jaar. De volgende dichtstbijzijnde prijs als het gaat om all-you-can-eat is £5 per maand meer, waardoor Drie van de goedkoopste door een lange weg. Deze deal zal waarschijnlijk niet rond voor lang, dus pak nu het nog kan…
Bekijk De Deal Als u nog niet al zijn gewonnen door een van deze geweldige aanbieding dan u zult worden opgewonden om te horen dat Drie niet schuwt het aanbieden van extra incentives. Of dat nu een gratis exclusieve prijzen of extra roaming. Kunt u alle van de beste delen van een Drie SIM-only deal beneden.
Als u meer flexibiliteit wenst te annuleren, dan check out Smarty ‘ s £25 per maand onbeperkt data-SIM – dat alleen maakt u zich verbinden tot 30 dagen plaats.
U kunt de volledige details van deze deal in volle hieronder en vergelijk deze met de rest van de UK SIM only aanbiedingen, zodat u om te zien hoeveel u bespaart.

Dus de kale botten van deze SIM-only deal zijn precies hetzelfde. £20 per maand. Onbeperkt data, sms ‘ en en bellen. Het voordeel van Drie Gaan Zwerven, persoonlijke hotspot en Wuntu voordelen. Zo ver, zo goed.

Drie (bijna) beste SIM only deal in full:

Ook kunt u voor het voorrecht van slechts worden verbonden voor één jaar, kunt u extra betalen £2 per maand en nog steeds krijgen van al dat heerlijke oneindige gegevens en gesprekken.

Waarom gaan voor een Drie SIM-only deal?

Wat meer is, zult u op dit moment uw tweede maand volledig gratis EN Smarty sturen u een € 25 Amazon voucher als een toegevoegde bonus. Briljant!

  • Wuntu – Exclusieve aanbiedingen en freebies met Drie beloningen app
  • Ga Zwerven – Roaming mogelijkheden in 71 landen wereldwijd zonder extra kosten
  • Reizen Branie – reisinformatie upgrades met Easyjet met een zak drop en vroeg instappen

SIM only aanbiedingen voor de inzet-phobes


Heb je het gehoord? Drie van de beste SIM only deal is terug. Maar rond te kijken populaire cultuur voor een aantal slimme analogie, we gaan met de nieuwe serie van Liefde Eiland…het lijkt erg op hoe het vroeger deed, gewoon een of andere manier niet zo goed.
Zenuwachtig gevoel over het gebonden zijn in dit contract voor twee jaar?