Laptop Mag het merk van de rankings gezet HP op de top – met Apple ver naar beneden

Apple ‘ s fall from grace – hoewel, het niet hebben van een zeer hoge notering van vorig jaar – is gerelateerd aan de hoge prijzen, beperkte keuze, ernstig gebrek aan innovatie en underwhelming ontwerp. Een nieuwe laptop elke jaar die niet kijken of voelen het anders zijn dan die van het voorgaande jaar, tenzij het de defecte toetsenborden, het is geen wonder dat ze een beetje moe. Misschien de volgende vernieuwen van laptops gepaard met enkele van de spannende aankondigingen van de WWDC in 2019 zal de richting van Apple wordt geleid.
Onze vrienden van Laptop Mag publiceren hun jaarlijkse “Beste Laptop Merken” rapport ranking van alle grote laptop makers op verschillende criteria. De nieuwe ranking ziet een dramatische verschuivingen in de positie voor populaire laptop merken. HP en Asus hebben bewogen om te beweren dat de eerste en tweede rankings, terwijl Lenovo viel vier plaatsen om van het eerste naar beneden naar de vijfde plaats. De Razer maakte een opmerkelijke verplaatsen naar boven, zeker meegesleept door haar nieuwe laptops en betere technische ondersteuning.
Ondertussen, een merk velen zouden denken als ze overwegen een uitstekende laptops heeft zonk laag. Apple viel drie plaatsen om het land op 11, het plaatsen van alleen maar boven MSI en Samsung.

Redenen achter de rankings

Wanneer u op zoek bent naar de beste laptop die je kan krijgen, er is meer aan de hand dan alleen het vinden van een geladen met de beste processor in een leuk design. De waarde die je krijgt, de manieren waarop het merk heeft geïnnoveerd in het maken van de laptop, en de steun die ze bieden na uw aankoop alle materie ook. Dit is wat Laptop rankings focus op.
Asus en Dell volgen sluit achter met een vergelijkbare waarde aan HP ‘ s line-up. Hoewel hun laptops bieden u een indrukwekkend innovatie en design, en komen met een betere ondersteuning dan de HP ‘ s, de laptops zelf ontvangen lagere scores.
Lenovo ‘ s omlaag verplaatsen de gelederen niet voort uit een gebrek aan waarde of de soort. De laptops, de hoogste in rang voor de waarde en selectie. Maar, ze hebben nagekeken, slecht, en de Lenovo garantie en technische ondersteuning zijn voor verbetering vatbaar.
HP scoorde veel punten dit jaar niet alleen met een uitstekende laptops, zoals de Spectre x360, maar ook voor innovatie in het ontwerp met de wil van de Spectre Folio. Het kan niet verdiende veel punten voor ondersteuning en garantie, maar met een meer redelijke prijzen, de laptops hebben een hoge waarde.