Raptors vs Krijgers live stream: het horloge Spel 3 van 2019 NBA Finals online vanaf elke locatie

Na de schok van het Spel 1 verlies, Golden State Warriors hebben kwadraat van hun zeven-game NBA Finale-serie tegen de Toronto Raptors. Nu de franchises reizen naar Oakland voor de volgende twee games die manier zal het volgende? Als u op zoek bent naar een Raptors vs Krijgers live stream, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Blijf lezen en wij zullen u precies laten zien hoe om te kijken naar de 2019 NBA Finals online waar je toevallig om jezelf te vinden in de wereld.

2019 NBA Finale – wanneer en waar?

Sinds de Krijgers zijn van Oakland en de Roofvogels uit Toronto, de NBA-Finale zal worden verdeeld tussen de twee steden. Spel 3 in de serie zal plaatsvinden op woensdag 5 juni om 6 uur PT (9 uur ET, 2 uur BST, 11 uur AEST) in de Oracle Arena in Oakland. Zo zal het Spel 4 op dezelfde tijd op vrijdag.

Games 5, 6 en 7 zal worden verdeeld tussen de twee steden, met Spel 7 (indien nodig) vindt plaats op 8 uur en op zondag 16 juni.

De Golden State Warriors, veegde de Portland Trail Blazers 4-0 in de Western Conference Finale om de vooraf aan de laatste ronde.De Warriors zijn terug in de Finale voor de vijfde rechte seizoen en het team zal het opnemen voor hun derde titel op rij. Als ze het af te trekken, ze zullen het team dat als eerste drie-turf sinds de Los Angeles Lakers trok de prestatie terug in 2002. En de wil van Steph Curry en Klay Thompson kwam groot in het Spel 2 – wie heeft Kevin Durant toch!?