Ring Video Deurbel Pro krijgt een grote prijsverlaging vooruit Prime Dag

Shop meer aanbiedingen en meer informatie over Amazon Prime Dag met onze gids naar Amazon Prime Dag 2019: alles wat u moet weten voor de in juli deals evenement.Ring Video Deurbel Pro 9 199 dollar bij Amazon
Voor een beperkte tijd, je kunt besparen op de Ring Video Deurbel Pro bij Amazon. De Pro beschikt over geavanceerde bewegingsdetectie en is verkrijgbaar in vier verschillende frontjes opties (nikkel, zwart, brons en wit).
Bekijk De DealDe Ring van de Deurbel Pro kunt u het scherm van uw woning in HD-video en check-in op elk moment met live on-demand video. In tegenstelling tot de vorige modellen, de Pro biedt geavanceerde bewegingsdetectie met de mogelijkheid voor het aanpassen van uw beweging zones te concentreren op gebieden die voor u het belangrijkst zijn. De Ring van de deurbel zal ook waarschuwingen verzenden naar uw smartphone, laptop of tablet wanneer er beweging is gedetecteerd en is voorzien van twee-weg gesprek.

Bekijk onze beste Ring van de Deurbel aanbiedingen pagina houden wij altijd is bijgewerkt met de meest recente prijzen en omzet.

Amazon Prime Dag is net om de hoek, (met wat speurwerk, misschien hebben we ontdekt de uitgelekte datum), maar Amazon is snijden in de prijzen nu op zijn best-selling Ring apparaten. Voor een beperkte tijd, krijgt u de Ring Video Deurbel Pro te koop voor 9. Dat is een korting en de beste prijs die we gevonden hebben voor de Alexa ingeschakeld deurbel. Amazon heeft ook de Ring Video Deurbel 2 te koop voor 9. In tegenstelling tot de Pro, de Ring van de Deurbel 2 heeft een oplaadbare batterij en de mogelijkheid om hardwire een bestaande deurbel.De Ring Pro is hard-wired als een standaard deurbel, zodat u niet steeds hoeft te maken over het wijzigen van de batterij. De Ring van de deurbel werkt met Alexa en wordt geleverd met vier verwisselbare frontjes, zodat u kunt overeenkomen met uw beveiliging van uw huis.