Samsung Galaxy S10 nu te koop in het rood, maar u zult waarschijnlijk niet in staat om het te kopen

Kardinaal Rood is ook beperkt tot de 128-gb modellen van de Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus. Wilt u meer opslag, zult u niet in staat zijn om zulk een gewaagde kleur naar keuze.
Er is ook geen woord over de vraag of Samsung zal deze optie rood in de VS of Australië, maar we zullen zeker een update als we horen het officiële woord over de beschikbaarheid. Veel op zoek naar een nieuwe tint zal blij zijn om te weten dat de rode versie van Samsung ‘ s nieuwste vlaggenschip is nu officieel een ding, maar de wachttijd kan worden een beetje langer dan we verwacht voor u om in staat om het te kopen. Een ander gerucht suggereert ook dat de Samsung Galaxy S10e krijgt een Kardinaal Rode verf werk, maar dat heeft nog niet beschikbaar in Zwitserland.
Samsung vaak nieuwe releases kleur keuzes voor de telefoons een paar maanden na de lancering, en voor de Galaxy S10 scala we worden voorgesteld aan Kardinaal Rood.
Vaak Samsung zal alleen bepaalde kleuren in een beperkt aantal markten, en geruchten suggereren dat deze versie zal alleen beschikbaar zijn in West-Europa en Rusland. Van die bronnen zeggen dat het zal naar Rusland te komen, maar we hebben nog leren of het verenigd koninkrijk zal vallen onder de vlag van West-Europa voor deze release.
De Samsung Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus zijn zowel verkrijgbaar in de rode kleur, maar tot nu toe zijn het alleen over de verkoop in Zwitserland.
Via SamMobile