Samsung Galaxy S11 waarschijnlijk niet een onder-display camera

Recentelijk zowel Xiaomi en Oppo hebben geplaagd telefoon schermen die de front-facing camera verborgen in hen, dus er is geen punch-gat, inkeping of een andere zichtbare breuk in de display. Echter, het kan heel goed een lange tijd totdat Samsung maakt gebruik van deze techniek.
Technisch @UniverseIce maakt geen melding van Samsung hier met name, maar ze zijn grotendeels bekend om hun nauwkeurige Samsung lekken, en ze praten over de Super AMOLED-schermen hier, dat is een tech Samsung gebruikt. Het lijkt logisch dat Samsung niet de eerste zijn die een telefoon met een onder-display van de camera, en in plaats daarvan wachten voor de tech om te rijpen een beetje ten eerste, als het tot op zekere hoogte met in-display-vingerafdruk scanners.

Zo te lezen tussen de regels kan het zijn dat we de telefoons van een aantal bedrijven met onder-display, camera ‘ s, maar als deze bron is dan Samsung zal waarschijnlijk niet starten bijvoorbeeld een telefoon totdat de Samsung Galaxy S12 of zelfs de Samsung Galaxy S13 in 2-3 jaar.
Tenminste, dat is de indruk @UniverseIce geeft in een tweet, te zeggen dat de technologie zal een lange tijd duren om te rijpen. Ze voegen echter dat punch-hole camera ‘ s moeten kleiner zijn in de tussentijd.
Via TalkAndroid
Blijkbaar zullen ze dalen tot onder de 4 mm in de tweede helft van dit jaar (wat zou kunnen betekenen dat de Samsung Galaxy Note 10 zal een punch-hole camera van die grootte), dan blijven krimpen tot ze net 1mm in de komende 1-2 jaar.