Samsung trapt af 6G onderzoek

Samsung is een kleine, maar groeiende speler in de telecommunicatie-apparatuur en hoopt vraag naar 5G kit ziet haar marktaandeel stijgen nog verder. Door de tijd 6G komt, kan dit zelfs de belangrijkste concurrent van de wil van Ericsson, Huawei en Nokia.
5G-netwerken kan nog slechts in een paar landen, maar Samsung is al bezig met 6G. De leiders van het project vertelde TechRadar Pro eerder dit jaar dat 6G zou voldoen aan de capaciteit en de latency belofte van 5G door het leveren van de architectonische verschuivingen die nodig zijn en door het gebruik van Kunstmatige Intelligentie (AI). Het is ook dacht dat 6G levert snelheden tot 1Tbps.

Samsung 6G

Ter ondersteuning van deze inspanningen, het bedrijf heeft uitgebreid de telecommunicatie-onderzoek team en vormden een nieuwe groep genaamd de Advanced Communications Research Center in de koreaanse hoofdstad Seoul.
Wat uiteindelijk zal vormen 6G heeft nog steeds worden besproken, laat staan gerealiseerd. In het Noorden van Finland, de €251 miljoen 6Genesis project zal het onderzoek van de draadloze communicatie technologieën die uiteindelijk zal bestaan uit 5G.
Zuid-Korea lanceerde ‘ s werelds eerste commerciële 5G mobiele netwerk eerder dit jaar, terwijl AT&T en Verizon hebben ingeschakeld 5G diensten in de VS. EE geworden op de BRITSE eerste 5G netwerk van vorige week, met dekking in de drukste delen van de zes grote steden in het verenigd koninkrijk.
Via: – Korea Herald
“Het huidige team op de telecommunicatie-technologie standaarden is uitgebreid om te beginnen met het begeleiden van onderzoek op de 6G-netwerk,” een Samsung woordvoerder vertelde De Korea Herald.