Wat kan macOS Catalina ons vertellen over de volgende MacBook Pro?

Dit is momenteel gefactureerd als een toegankelijkheid-functie, die is zeker van harte welkom op zijn eigen, maar we zien nog veel meer potentie in deze – met name gezien de natuurlijke taal verbeteringen komt Siri met iOS 13 update. Als de volgende MacBook Pro in staat waren uit te voeren taken voor ons slechts met Siri, dat zou een spel wisselaar voor tijd-vastgebonden typisten.
macOS Catalina De MacBook Pro met Asfalt 9: Legends. (Image Credit: Apple)

Dat is, de geruchten MacBook Pro met een 16-inch display, niet de eerste MacBook Pro met een 8-core processor die net gelanceerd in Mei 2019. Alle ogen zijn op zoek naar de vernieuwing, niet aan het vernieuwen.
Er zijn een paar belangrijke kenmerken komen tot Macs via macOS 10.15 Catalina, dat geeft ons een solide idee van wat te verwachten (lees: hoop) van de volgende MacBook Pro. Hier zijn drie belangrijke thema ‘ s zien we weer in macOS Catalina, dat zou kunnen – en moeten – worden verbeterd met de volgende MacBook Pro.

Een veel betere MacBook Pro voor gaming

Ook kunnen we gemakkelijk zien dat de iPhone genieten van vergelijkbare toegang tot macOS via Zijspan, misschien te gebruiken als een kleinere secundaire beeldscherm of extra input methode. Met behulp van deze functie, de iPhone kan zelfs een macOS game controller voor de diverse iPad-games die bestemd zijn voor macOS poorten in de komende jaren. In ieder geval, we verwachten dat Apple een verdubbeling neer op de MacBook Pro als een hub voor haar mobiele apparaten, met behulp van hun touch-functies om het volledige voordeel.
macbook pro gaming
Image Credit: TechRadar

Ten eerste Project Katalysator ziet een hoopvol stortvloed van iPad apps voor macOS in het komende jaar, en de meest populaire apps op de iPad door een lang schot zijn spelletjes – zoals het geval is op de iPhone. Met Apple eindelijk herkenning van haar mobiele apparaten’ positie als een gaming platform via Apple Arcade, en ook de naam laten vallen van de hit mobiele racer Asfalt 9: Legendes in de preview van Project Katalysator, deze instroom van iPad-games op de Mac hebben zeker een effect op de perceptie van de MacBook Pro ‘ s gaming karbonades.
Met macOS Catalina, de iPad wordt het een vertrouwde aanvulling op de Mac met de toepasselijke naam Zijspan functie. Hierdoor kan de iPad niet alleen als een tweede beeldscherm voor de Mac, maar ook zorgt voor Apple Potlood input in macOS door middel van een lijst van ondersteunde apps.

Siri ‘ s big break voor werken en leven

Dit lijkt een sterke aanwijzing voor waar Apple is van plan om de volgende MacBook Pro en alle Macs in het algemeen, echt. Het is gemakkelijk om te anticiperen op dit soort functie aan de bredere toegang tot het systeem in de volgende versie van mac os, met Potlood input uit buiten de paar apps die het nu ondersteunt.
De macOS Catalina Zijspan functie op het werk. (Image Credit: Apple)
Overweeg ook hoe Apple ‘ s relatie met AMD is gegroeid in de afgelopen paar jaar. In feite, AMD ‘s volgende pro-grade grafische kaarten debuteerde tijdens Apple’ s WWDC 2019 keynote, waaruit blijkt Apple ‘ s interesse en het vertrouwen in het bedrijf. High-end Mac en MacBook pro ‘ s komen uitsluitend voor de AMD grafische opties, en dat zal waarschijnlijk alleen blijven. Dus, kunnen we zien dat de MacBook Pro beter van dienst te zijn doorsnede van Mac fans en gamers? Hier is te hopen.

Terwijl niets dat Apple heeft expliciet gezegd over macOS Catalina heeft ons aan het denken van de volgende MacBook Pro als een gaming laptop, het is de combinatie van Project Katalysator en Apple ‘ s verdieping van de relatie met de grafische processor (GPU) maker AMD waardoor onze verwachtingen.
Dit kan heel goed veranderen met de volgende MacBook Pro, gezien het feit dat Siri ‘ s mogelijkheden voor voice controls zijn sterk verbeterd met macOS Catalina. Gebruikers kunnen nu navigeren door vrijwel de hele besturingssysteem met alleen hun stem.
(Foto: © Apple)

Een MacBook Pro met een betere vrienden

siri macos
Apple ‘ s nieuwste besturingssysteem voor de Mac, macOS Catalina, is niet alleen spannend voor de eigenaren van de huidige Mac-computers – het zou een grote tips voor de volgende grote MacBook Pro.
Apple ‘ s spraakgestuurde assistent Siri, is beschikbaar op de Mac nu voor een lange tijd – aantal mac os-versies op zijn minst. En eerlijk gezegd, het is nog niet gedaan, te veel in de weg van het helpen van mensen hun werk doen.

  • Dit zijn de beste Macs die we hebben getest, datum