Windows-10 de Xbox Companion is de nieuwe manier voor Pc ‘ s om te communiceren met Xbox

De Xbox Companion app is beschikbaar in een aantal preview-versies van Windows 10 (Image credit: TechRadar)
The Xbox Console Companion app is available in some preview versions of Windows 10 (Image credit: TechRadar) Dit volgt Phil Spencer, executive vice-president van Gaming op Microsoft, onlangs inhakend op de inzet van het bedrijf voor PC-gaming. Zou de nieuwe Xbox Companion app worden de manier van het brengen van console-en PC-gamers dichter bij elkaar? Hopelijk zullen we niet lang te zoeken.

Microsoft wordt verwacht om meer informatie te geven over de volgende Xbox-console op de E3 2019, met de vennootschap die houder is van een gebeurtenis op 9 juni. De nieuwe Xbox-Console Metgezel kon worden met het leggen van de basis voor het aansluiten van de nieuwe console van Windows 10 Stuks.
Microsoft is het reviseren van de Xbox-app in Windows 10 in voorbereiding op wat het bedrijf beweert zal worden “een nieuwe desktop-ervaring”.

Nieuwe ervaring

De grootste verandering is de naam van de app zal nu worden genoemd de Xbox-Console Metgezel, en een bericht van Microsoft zegt dat het zal “een speciale app voor uw Xbox-console functies en instellingen”.
“De nieuwe desktop” Microsoft belooft met de Xbox Companion app is intrigerend. Als de Rand punten uit, het Spel Bar-functie in Windows 10 is onlangs bijgewerkt, die functies bevat die de Xbox app op zijn huidige vorm, maar wel een beetje overbodig.
Wij wisten niet dat er iets mis is met de naam van de Xbox-app – het was leuk en bondig te zijn – maar Microsoft ‘ s veranderen van de naam eventueel tips om de toekomst van het bedrijf plannen voor hoe een Windows-Pc en de Xbox Één – en zijn opvolger, de Xbox Twee (of wat het ook zal worden genoemd) – samen te werken.