Women ‘ s World Cup in 2019 live stream: hoe kijk elke wedstrijd online vanaf elke locatie

De achtste editie van de Women ‘ s World Cup is helemaal klaar om aan de gang in Frankrijk, met 24 teams strijden om de grootste prijs die er is in het voetbal. Ongeacht waar u bent op de planeet, onze gids hieronder voor het krijgen van een 2019 Women ‘ s World Cup live stream zal ervoor zorgen dat u niet missen een kick.

FIFA Women ‘ s World Cup-2019 – waar en wanneer

Tevens de eerste keer dat Frankrijk hebben de gastheer van het toernooi, de 8e Women ‘ s World Cup vindt plaats in 52 wedstrijden rond negen stadions in negen steden in het hele land – van het Parc des Princes in de hoofdstad naar de Allianz Riviera stadion in Nice.

Alles gaat van start op vrijdag 7 juni met de gastheren spelen van Zuid-Korea. Het toernooi duurt een maand, en eindigt met de finale op Parc Olympique Lyonnais op zondag 7 juli.

Blader omlaag naar de onderkant van deze pagina voor een volledige 2019 Women ‘ s World Cup FAQ.

De AMERIKAANSE nationale damesteam gaan in het toernooi op zoek naar een lift de Sawaya & Moroni ontworpen spiraal-vormige trofee voor een ongelooflijke vierde keer, maar hosts Frankrijk, samen met Duitsland en Nederland zijn alle grote schaal getipt te worden gekroond tot wereldkampioen.

De kampioenen zijn dan ook de rechtstreekse favorieten opnieuw (door sommige marge volgens Betfair), met de VS, geleid door de joint kapiteins Alex Morgan en Carli Lloyd, op zoek naar bijzonder formidabele aan de voorkant als ze probeert om te winnen van het toernooi nog maar eens.

Interesse in de Women ‘ s World Cup is nooit groter geweest, met meer dan 720,000 tickets al opgepikt voor het toernooi, en de opening van de wedstrijd, halve finales en finale worden alle verkopen binnen 48 uur van te gaan op de verkoop.

Terwijl Frankrijk nog nooit voorbij de halve finale, veel kantelen van de gastheren voor het repliceren van het succes van hun mannelijke collega ‘ s in Rusland vorig jaar. U kunt ook de huidige Olympisch kampioen Duitsland wordt ondersteund door vele experts om de grootste uitdaging voor ONS.

Als u wilt weten waar u zult in staat zijn om te kijken naar elke wedstrijd, we zullen u precies vertellen waar u kunt vangen ze online met onze 2019 Women ‘ s World Cup live stream gids.

Hoe kijken de in 2019 Women ‘ s World Cup van buiten uw land

Hieronder hebben wij een volledig overzicht van uw het bekijken opties in de verschillende landen – check om te kijken op de wil van de VS (waar FuboTV de moeite waard een kijkje als je wilt kijken in 4K), verenigd koninkrijk (waar het is GRATIS en zonder reclame met dank aan de BBC), Canada, Australië (sommige spellen zijn gratis, ook daar) en Nieuw-Zeeland.

De problemen beginnen wanneer u probeert om te kijken naar uw binnenlandse dekking online, terwijl uit het land. Het geven van een go…u zult snel merken dat uw stream in geo-geblokkeerd.

Dat is super vervelend, maar niet onvermijdelijk. We hebben gevonden dat het gebruik van een Virtual Private Network of VPN – een handige oplossing. U een server selecteren in je eigen land en dan kijken alsof je zat thuis op de bank.

We hebben alle geteste het grote VPN-diensten en wij beoordelen ExpressVPN als de absoluut de beste, dankzij de dodelijke combinatie van veiligheid, snelheid en eenvoud in gebruik. Het is ook compatibel met veel van streaming-apparaten, zoals Amazon Fire TV-Stick, Apple TV, Xbox en PlayStation, evenals de Android-en Apple-telefoons. Dus om dat huis broadcast en veiliger online, ExpressVPN is uw beste optie, of een van de andere beste VPN-diensten die er zijn, zoals hieronder vermeld).

1. Express (VPN wordt geleverd met een 30 dagen geld terug garantie) Dit is de #1 rated best VPN in de wereld op dit moment, met de eerder genoemde niveaus van veiligheid, snelheid en compatibiliteit zetten het op de top van de lijst. U kunt het uit te proberen voor een maand gratis of zich aanmeldt voor een jaarabonnement en krijg 3 maanden helemaal GRATIS. Check out Express VPN

2. NordVPN: SmartPlay tech maakt NordVPN een uitstekende keuze is voor streaming. Het is echt betaalbaar ook

3. IPVanish ondersteunt maximaal 10 apparaten, zo groot op gaan

Als het eenmaal geïnstalleerd is, opent u gewoon de VPN-app, klik op ‘kies locatie’ en selecteer de juiste locatie – het is super makkelijk om te doen. Kies een server in uw eigen land en kijken naar de Women ‘ s World Cup als je daar terug.

Komende 2019 Women ‘ s World Cup armaturen

Vrijdag 7 Juni

Groep A: Frankrijk vs Zuid-Korea (20:00 BST, Parijs)

Zaterdag 8 Juni

Groep A: Noorwegen vs Nigeria (14:00 UUR, Reims)

Groep B: Spanje vs Zuid-Afrika (17:00 BST, Le Havre)

Groep B: Duitsland vs China (20:00 BST, Rennes)

Zondag 9 Juni

Groep C: Australië vs Italië (12:00, Valenciennes)

Groep C: Brazilië vs Jamaica (14:30 uur, Grenoble)

Groep D: Engeland vs. Schotland (17:00 BST, Nice)

Maandag 10 Juni

Groep D: Argentinië vs Japan (17:00 BST, Parijs)

Groep E: Canada vs Kameroen (20:00 BST, Montpellier)

Hoe om te kijken naar de Cricket World Cup: ONS live stream

Fox Sport is de officiële engelse taal omroep van de FIFA World Cup voor de VS (Telemundo en Universo zal televise wedstrijden in het spaans). Ervan uitgaande dat u de kabel, zult u in staat zijn om naar te kijken op Fox, hetzij thuis, online of op het netwerk Fox Go app voor tablets en smartphones.

Als je een koord cutter, kunt u ook kijken op een andere abonnement-service, zoals die hieronder vermeld – elk heeft een gratis trial. FuboTV is op zoek als een geweldige optie als je een 4K-fan, zoals elke wedstrijd

Om in te loggen op een ONS-uitzending vanuit het buitenland is ook een geweldige optie met behulp van een VPN – volgens de bovenstaande instructies. Dus als je houdt van het commentaar en de dekking in het verenigd koninkrijk, bijvoorbeeld, kunt u bijpraten met die plaats.

– Ontdek onze pick van alle ONS de beste sport-streaming sites

Hoe om te streamen van de Women ‘ s World Cup live in het verenigd koninkrijk

Het goede nieuws voor Engeland en Schotland fans is dat de 2019 Women ‘ s World Cup zal worden weergegeven gratis in de UK, met de BBC het verstrekken van uitgebreide informatie over de platforms.

Voor old school TV-kijkers, BBC1, BBC2, BBC4 en de Rode Knop zal alle in het bezit live dekking in het hele toernooi, maar je zult ook in staat zijn om de live stream van de wedstrijden (en halen) via BBC iPlayer op uw laptop, smartphone of tablet.

als je niet in de UK maar wilt inhalen met een van de BBC-dekking, dan moet u een VPN te verhuizen uw IP-voor het verenigd koninkrijk en rond de regio beperkingen. Volg gewoon de instructies hierboven.

Hoe kijken de FIFA Women ‘ s World Cup: Canada live stream

CTV/TSN is de officiële Canada omroep, zodat u kunt besteden deze zomer te zien of ze kunnen gaan beter dan Canada ‘ s quater-laatste prestaties in 2015. De CTV Go app laat je kijken…nou ja, op de weg.

Niet ontmoedigd als je weg bent van Canada en wilt vangen de voetbal. In plaats daarvan gaat u deze pagina naar boven en bekijk hoe je een VPN gebruiken om de live stream van de vrije Wereld Cup dekking van een andere locatie.

Hoe live stream van de 2019 Women ‘ s World Cup in Australië

De Aussies hebben ook toegang tot de live-verslaggeving van het toernooi is gratis te bekijken. Alle wedstrijden met de Matildas zal worden weergegeven live en in HD op SBS, evenals de openingswedstrijd, de kwart-finale, halve finale en de finale zelf.

De openbare omroep van de Wereld Spel van de website en de app zal ook de streaming van alle SBS-wedstrijden live, wat betekent dat u toegang tot dekking van de door jouw gekozen apparaat waar je ook bent (hoewel je hebt een VPN – als je dat in het buitenland).

Achter deze games, het betaalde abonnementsdienst Optus Sport halen de rest van de games. In feite, Optus is dat elk spel in, dus dat is de plek om te zetten voor de Australië-wedstrijden, laatste, enzovoort, als u liever de dekking. Het kost momenteel $14,99 per maand.

Hoe kijken de Women ‘ s World Cup 2019: Nieuw-Zeeland live stream

In Nieuw-Zeeland, Sky Sports heeft de rechten om de 2019 Women ‘ s World Cup. Dat betekent dat de toegang via de Sky Go app voor de abonnees, maar goed.

Als je hebt gelezen de rest van dit artikel, weet u waarschijnlijk de alternatieve route door nu. U zou kunnen geven van een VPN te proberen volgens de bovenstaande instructies als u wilt kijken naar de Lucht-dekking, maar niet in de buurt van Nieuw-Zeeland tijdens de World Cup is op..

2019 Women ‘ s World Cup armaturen

Dinsdag 11 Juni

Groep E: Nieuw-Zeeland vs. Nederland (14:00 BST, Le Havre)

Groep F: Chili vs. Zweden (17:00 BST, Rennes)

Groep F: Verenigde Staten vs Thailand (20:00 BST, Reims)

Woensdag 12 Juni

Groep A: Nigeria vs Zuid-Korea (14:00 UUR, Grenoble)

Groep B: Duitsland vs Spanje (17:00 BST, Valenciennes)

Groep A: Frankrijk vs Noorwegen (20:00 BST, Nice)

Donderdag 13 Juni

Groep C: Australië vs Brazilië (17:00 BST, Montpellier)

Groep B: Zuid-Afrika vs China (20:00 BST, Parijs)

Vrijdag 14 Juni

Groep D: Japan vs. Schotland (14:00 UUR, Rennes)

Groep D: Engeland vs. Argentinië (17:00 BST, Le Havre)

Groep C: Jamaica vs Italië (20:00 BST, Reims)

Zaterdag 15 Juni

Groep E: Nederland vs. Kameroen (17:00 BST, Valenciennes)

Groep E: Canada, vs en Nieuw-Zeeland (20:00 UUR, Grenoble)

Zondag 16 Juni

Groep F: Verenigde Staten vs Chili (14:00 BST, Parijs)

Groep F: Zweden vs Thailand (17:00 BST, Nice)

Maandag 17 Juni

Groep B: China vs Spanje (17:00 BST, Le Havre)

Groep B: Zuid-Afrika vs Duitsland (17:00 BST, Montpellier)

Groep A: Nigeria-Frankrijk (20:00 BST, Rennes)

Groep A: Zuid-Korea vs Noorwegen (20:00 BST, Reims)

Dinsdag 18 Juni

Groep C: Jamaica vs Australië (20:00 UUR, Grenoble)

Groep C: Italië vs Brazilië (20:00 BST, Valenciennes)

Woensdag 19 Juni

Groep D: Japan vs Engeland (20:00 BST, Nice)

Groep D: Schotland vs Argentinië (20:00 BST, Parijs)

Donderdag 20 Juni

Groep E: Kameroen vs en Nieuw-Zeeland (17:00 BST, Montpellier)

Groep E: Nederland vs Canada (17:00 BST, Reims)

Groep E: Zweden vs. Verenigde Staten (20:00 BST, Le Havre)

Groep F: Thailand vs Chili (20:00 BST, Rennes)

Wat is het formaat van de 2019 Women ‘ s World Cup?

Dit jaar is het toernooi en het biedt een 24 teams verdeeld in zes groepen van vier teams elk.

De winnaar en de runner-up van elke groep automatisch gaan door naar de ronde van 16, samen met de vier derde geplaatste teams die hebben opgebouwd de meeste punten.

Vanaf dan is het een knock-out competitie rechts de weg tot aan de finale in Lyon.

Wat teams strijden in dit jaar is de Women ‘ s World Cup?

GROEP A

Frankrijk
Eigen bodem kunnen geven vaak een voordeel voor de gastlanden en coach Corinne Aartsdiaken hopen dat geeft haar in het geheim de kant van de rand. Gezegend met een ster kwaliteit in de ploeg, hoog scorende middenvelder Eugene Le Sommer is een goede inzet voor het toernooi de gouden schoen.

Korea, Republiek
Terwijl middenvelders Ji-Zo-yum en Cho Dus-Hyun zijn scheen tijdens het spelen in Londen in de FA WSL (draaien voor Chelsea en West Ham respectievelijk), de Koreanen gebrek aan kwaliteit in de ploeg te worden kanshebbers, maar moet op zijn minst verwachten dat door de groep op het podium.

Noorwegen
Winnaars in 1995, Noorwegen waren dominant in de jaren 1990, maar nog niet helemaal de voetballende kracht sinds het einde van dat decennium. Een rij tussen de noorse FA en de Ballon D ‘ Or winnaar Ada Hegerberg heeft geplaatst een wolk over de voorbereidingen, met de beste speler die zich niet beschikbaar voor selectie.

Nigeria
Afrika ‘ s meest succesvolle team (ze hebben gewonnen van de 11 van de 13-Afrikaanse Kampioenschappen), hebben zich gekwalificeerd voor de World Cup, maar nog nooit echt opgelegd zich op het toernooi, die nooit verder dan de kwartfinales. Alle ogen rond deze tijd zal worden op Barcelona ‘ s immens, maar inconsistente vooruit Asisat Oshoala.

GROEP B

China
Momenteel 15e plaats in de wereldranglijst, 1999 runners-up zijn, zal moeite hebben om verder dan de tweede ronde, hoewel PSG-middenvelder Wang Shuang heeft de karbonades aan één van de toernooien ster spelers.

Duitsland
Iets minder dan de halve finale wordt ronduit worden beschouwd als een mislukking voor Martina Voss-Tecklenburg ‘ s kant. De huidige Olympisch-champs hebben geslagen Frankrijk, Zweden en Italië al in 2019 en hopen te dragen op hun goede vorm.

Zuid-Afrika
Terwijl kunnen bogen op NWSL sterren als Janine Van Wyk en Linda Mothalo, uw hoop zal niet hoog zijn voor Banyana Banyana in hun eerste World Cup, met het team op weg naar het toernooi op een ellendige uitvoeren van negen rechte nederlagen.

Spanje
Fans hopen Spanje ‘ s tweede optreden in de World Cup zal een meer harmonieuze affaire dan hun debuut in 2015, waarbij de spelers de berg een opstandige campagne tegen de dan-coach Ignacio Quereda. Huidige gaffer Jorge Vilda is om zijn geloof in de jeugd en heeft links veteraan star striker Vero Boquete uit van de ploeg.

GROEP C

Australië
Gerangschikt op de zesde plaats in de wereld, de Aussies zijn gevallen in de kwart-finale fase in de laatste drie wereldkampioenschappen. Kapitein en de sterren spits speelde in elk van deze toernooien, maar verzuimde te scoren in een, ondanks het feit dat de all-time toonaangevende doelpuntenmaker in de NWSL. Men vermoedt als ze vindt haar laarzen scoren haar kant kan maken, verder dan de laatste acht dit een time-out.

Brazilië
Een run van negen rechte verslaat vertelt zijn eigen verhaal. Ontevredenheid achter de schermen en onder de fanbase in combinatie met een over-afhankelijkheid van fading superstar Marta betekent dat de Seleção Femenina kijken, niets dan een puinhoop te gaan in het toernooi.

Italië
Terug naar het toernooi na 20 jaar afwezigheid, veel van hun hoop rust op de vorm van Juventus de buitenspeler Barbara Bonansea, die het bedrog en zijdeachtige vaardigheden zijn ingesteld om de gesel van de verdediging vleugelverdedigers tijdens het toernooi.

Jamaica
Het kan de schade beperken voor de debutant Reggae Girlz, die zich in een moeilijke Groep C. Na zijn gedwongen om geld op te halen via fondsenwerving evenementen in de aanloop naar de dekking van de vaste kosten, zullen ze niet snel van de fans routing voor hen in Frankrijk.

GROEP D

Argentinië
De Zuid-Amerikanen zijn in hun eerste finale sinds 2003. Na het verlies van alle zes van hun vorige World Cup wedstrijden, een positief resultaat van elke soort in een uitdagende groep zal worden gezien als vooruitgang. Gratis scoren van Lyon naar voren Enige Jaimes zal genieten van de kans om te helpen dat progressie.

Engeland
De Leeuwinnen op zoek zijn naar verbetering van hun indrukwekkende halve finale resultaat in 2015. Het verlies van de middenvelder Jordan Bollebos te letsel ontneemt coach Phil Neville van een echt wereld klasse talent, maar spits Beth Mead ‘ s recente goede vorm voor Arsenal suggereert Engeland niet strijd om de doelen te bereiken.

Schotland
Shelley Kerr ‘ s kant op genoegdoening voor de 6-0 verslaan in de handen van Engeland in Euro in 2017, wanneer de twee ploegen ontmoeten elkaar in hun eerste ronde clash. Ze hebben veel verbeterd sinds die drubbing, en zorg voor een goede inzet te kwalificeren voor de knock-out fase ondanks het feit dat in misschien wel het toernooi van de zwaarste groep.

Japan
Met een indrukwekkende Women ‘ s World Cup stamboom (ze waren runners-up de laatste tijd uit en werden de winnaars in 2011), plus de ervaring die loopt via de zijkant het zou een grote schok voor Takakura Osako kant niet aan de vooruitgang naar de latere stadia van het toernooi.

GROEP E

Nederland
In Arsenal spits Vivianne Miedema, de nederlanders misschien wel het toernooi van de meest krachtige doelpuntenmaker. Enkele teams zin tegenover de huidige Europese kampioenen, maar hun recente vorm roept vraagtekens over hun vermogen om het toernooi te winnen.

Canada
De gastheer van de World Cup 2015 zijn ongeslagen in 2019 met slechts één doel toe in zeven wedstrijden tegen sterke tegenstand, en sta als een fatsoenlijke buiten inzetten.

Nieuw-Zeeland
Geschiedenis suggereert de Kiwi ‘ s campagne kan van korte duur, na zijn knock-out in de groepsfase in elk van de vorige vier wk-optredens. Niettemin, coach Tom Sermanni de kant lijken te worden gemaakt van de nodige spullen deze ronde, en kan net genoeg deze keer om het te maken door naar de knock-out fase.

Kameroen
Net als hun uiterlijk in 2015 de World Cup, is er weinig verwacht van de Ontembare Leeuwinnen in Frankrijk. De laatste tijd zijn ze erin geslaagd om het bereiken van de tweede ronde tegen de verwachtingen in, en op vertoon van dezelfde soort geest die overeenkomen met die prestatie dit moment de ronde.

GROEP F

Chili
De Copa America Femenina runners-up achter Brazilië hebben hun wk-debuut in Frankrijk. Ze zijn in treurige vorm in de run-up, maar zal in ieder geval worden in de hoop om de punten uit collega-buitenstaanders Thailand in Groep F.

Zweden
Peter Gerhardsson de ploeg is op zoek naar een beter hun laatste tonen op het spel van de grootste stadium, na het bereiken van de laatste 16 in 2015. Goed georganiseerd, met een formidabele verdediging, Zweden ontbreken van een consistente doel bedreiging voorkomt dat deze worden serieuze kanshebbers.

Verenigde staten
Getekend in een gunstige groep, met aanvallende opties de afgunst van elke andere zijde en grote game-ervaring in de ploeg, al wordt het wel een enorme hoeveelheid verwachting voor coach Jill Elli ‘ s kant. Iets minder dan een vierde wk-titel voor een team met Alex Morgan, Crystal Dunn, Carli Lloyd, Tobin Heath en Mallory Pugh zal worden gezien als een grote teleurstelling.

Thailand
Delen buitenstaander status met Kameroen, en Jamaica, Nuengruethai Sathongwien de ploeg van kijken waarschijnlijk niet in aanmerking komen van de groep op het podium in hun eerste World Cup. Hun productieve amerika geboren vooruit Suchawadee Nildhamrong zullen hun belangrijkste aanvallende dreiging, maar het zou een grote schok voor de onervaren team om verder te gaan dan de opening van het podium.

Welke gronden worden gebruikt voor 2019 Women ‘ s World Cup?

Het Parc des Princes, Parijs
Paris Saint-Germain thuis sinds 1974, het 47,929 capaciteit stadion gastheer van de toernooien opener tussen Frankrijk en de Republiek Korea.

Stade Auguste-Delaune, Reims
Vernoemd naar een tweede WERELDOORLOG verzetsstrijder, het stadion is ongebruikelijk spire-zoals verlichting maken het tot een van Frankrijk ‘ s meest unieke voetbal tuin.

Stade des Alpes, Grenoble
Gebouwd in 2008, het stadion is voorzien van een zonne-panelen dak geeft 20% van de massa ‘ s energie moet

Roazhon Park, Rennes
Een van de oudste en meest sfeervolle franse voetbal tuin, Roazhon Park werd gebouwd in 1912 en werd volledig gerenoveerd in 2004.

Stade du Hainaut, Valenciennes
Het toernooi meest northernly gelegen stadion heeft een capaciteit van 22,600.

Stade de la Mosson, Montpellier
De 2019 Women ‘ s World Cup zou kunnen blijken iets van een zwanenzang voor de 19,300 capaciteit grond, met plannen voor het bouwen van een nieuw stadion voor Montpellier in 2022.

Allianz Riviera, Nice
In engeland zijn te wijten aan spelen twee groepswedstrijden in deze moderne stadion heeft een uitzicht op de Alpen.

Stade Oceane, Le Havre
Misschien wel het toernooi van de meest opvallende stadion, zoals het Stade des Alpes, de Le Havre op de begane grond heeft een indrukwekkende groene referenties met de complexe produceren meer energie dan dat het verbruikt dankzij de zonne-panelen.

Stade de Lyon, Lyon
Ontworpen door de Bevolking, die dezelfde architecten die verantwoordelijk zijn voor Arsenal Emirates en het nieuwe Stadion van Tottenham, 57,900 grond is geopend in 2016 is ingesteld op houd de semi-finale en finale.