Acer ‘ s van $20.000 Predator Thronos gaming stoel is nu beschikbaar in Europa

Het is een op maat gebouwde installatie, waardoor het aantrekkelijker te maken voor de 1%, maar het feit dat het niet een PC en controleert op die basis prijs is een beetje verontrustend.
Nou, dat is het geval als je in Europa op zijn minst, waar je moet betalen ten minste met €18.000 (ongeveer ,130, £15,800, AU,070). Dat is de prijs die slechts voor de Thronos, en als je wilt kit met een Acer Predator Orion 9000 desktop-PC, drie gaming monitoren, samen met een volledige oppervlakkige kennis van de randapparatuur, u bent op zoek op ongeveer 25.000 euro (over ,960, £22,060, AU,370), volgens de duitse site Winfuture. Dat is een hoop geld, maar het is niet zo dat je vindt de Acer Predator Thronos op een in de winkel (niet dat het zou passen in ieder geval). Acer aangepaste produceert de Predator Thronos voor de individuele consument, een proces dat duurt ergens tussen de 6-8 weken. De gaming stoel zal vervolgens worden geleverd aan uw deur gratis, en zal worden onderhouden voor gratis twee keer per jaar.

Voor wie is dit voor?

Als u al na de vreemde en prachtige wereld van Pc ‘ s voor de afgelopen paar jaar, je waarschijnlijk nog wel de Acer Predator Thronos, de extreme gaming ‘troon’ verpakt met een gaming PC en maximaal drie gaming monitoren. Goed, u kunt nu kopen.
Via Hexus
Aan het einde van de dag, die behoefte heeft aan een nieuwe auto als je kunt krijgen een gigantische gaming troon?
We weten het niet over u, maar we zou het moeilijk worden ingedrukt om een daling van bijna 30 grand op een gaming stoel. Zeker, het ziet er uniek, maar dat is een hoop geld, dat is meer dan een jaar huren in New York. Echter, we zijn er zeker van dat er zijn tal van welvarende gamers die er zijn op zoek voor het opscheppen.
Maar, wat weten we? Net een week geleden, tijdens het rondlopen op de Computex 2019, zagen we veel van deze gaming stoelen, hetzij als attracties of producten. Er is duidelijk interesse in deze gaming tronen. Wie weet, misschien in de toekomst zullen we zien dat de prijzen van deze gaming tronen naar beneden gaan.