AMD-Processors: de beste AMD Cpu ‘ s in 2019

Beste HEDT AMD-processor
AMD lijkt deze trend voortzetten met haar Ryzen 3e Generatie processors, die waren gemakkelijk de sterren van de Computex 2019. Maar, je hoeft niet te wachten tot juli om je handen te krijgen op een waardige AMD-processor, er zijn een hoop die vandaag beschikbaar zijn, of u nu het spelen van PC-games of proberen om wat werk gedaan.

Cores: 16 | Threads: 32 | Base clock: 3.5 GHz | Boost clock: 4.4 GHz | L3-cache: 32MB | TDP: 180W

AMD Ryzen 7 2700X

We hebben dus ging vooruit en verzamelde de beste AMD processors u vandaag kunt kopen, van de begroting Ryzen 3 2200G naar de ongelooflijk krachtige Ryzen Threadripper 2990WX. En, omdat we hebben al gebruikt van deze AMD-processors ons kunt u erop vertrouwen dat je het krijgen van uw geld waard is. We hebben zelfs opgenomen met onze exclusieve prijs vergelijking tool, zodat je weet dat je de beste deal krijgt.