De overgang naar hybride cloud is eenvoudig

Over de auteur
Het moderne bedrijf is een digitale – er is geen ontkennen dit. Degenen die niet hebben achtergelaten, al of zijn in het proces van het worden dus. De connectiviteit we genieten van vandaag, en de technologie die beschikbaar is voor ons, is het maken van de talloze mogelijkheden in een wereld waar alles berekent en waar iedereen en elk ‘ding’ – miljarden apparaten, auto ‘ s en huizen, kantoren, stadions, ziekenhuizen en fabrieken – aandelen gegevens. Het is wat aan de besturen van onze bedrijven en ons als samenleving, om een snellere, slimmere wereld.

Wat zijn de voordelen van deze? Het is eenvoudig – u hebt de flexibiliteit om werklasten in hun perfecte operationele omgevingen, of het nu een private cloud, public cloud of on-premise infrastructuur. Het recht hybride cloud-strategie kunnen profiteren zakelijke enorm; snelheidsovertredingen migraties van maanden tot weken, waardoor het risico van een slecht uitgevoerde migraties, het beheersen van de kosten van de migratie en het correct voorspellen van de lopende kosten, te voorkomen kostenoverschrijdingen en ‘verrassingen’ een keer gemigreerd, en geeft organisaties om te investeren met vertrouwen, door beslissingen baseren op data.
In de wereld van vandaag de budgetten krap zijn, gegevens die de gevoeligheid en de druk om te innoveren, is het geen verrassing dat de stap naar een hybride cloud-model is dat wordt nagedacht over het lang en hard door de IT-beslissers in het bedrijfsleven. Maar het is niet nodig om een ingewikkeld proces als u kunt beperken van de risico ‘ s.