Google Stadions lek suggereert gratis versie het komende jaar, maar 4K kost je

Google Stadions is ontworpen om u toe te laten voor het streamen van games in plaats van ze af te spelen op een console van de computer, dus alles wat je nodig hebt is een Chromecast in uw TV toegang tot titels via de cloud.
Volgens de Canadese krant La Drukt u op (via Kotaku), de Google Stadions zal zowel een abonnement en biedt gebruikers de mogelijkheid om te kopen van games individueel.
Hoeveel voor Stadions?
La in de Pers dat wanneer de Stadions lanceert in November 2019, zal het aanbieden van een abonnement op CA$11 in Canada (ongeveer $9, £7 of AU$11) per maand. Deze betaalde optie gebruikers toestaan om toegang te krijgen tot sommige Stadions spelen op een resolutie van 4K/60FPS maar niet dekken, de nieuwste games, waarin je nodig hebt om de aankoop afzonderlijk.
Echter, het rapport zegt dat er zal ook een gratis optie voor Google Stadions lancering in 2020. De “Stadions Base” model is volledig gratis, maar alleen gebruikers spelen op een resolutie van 1080p. Image credit: Google Image credit: Google Dat kan betekenen dat je moet kijken naar advertenties om in staat om games te spelen, maar op het moment is er geen duidelijk idee van hoe het vrije model zou worden gefinancierd.
Stadions van de launch line-up wordt gezegd dat het zijn Eeuwige Verdoemenis, De Division 2, Lot 2, Assassin ‘ s Creed Odyssey, de Schaduw van de Tomb Raider en de procedure twee games in de laatste Lara Croft-trilogie.
Naast het abonnement, Google wordt gezegd dat het de verkoop van een top-end versie, genaamd Oprichter van de Editie die zal komen met de nieuwste Chromecast Ultra naast een Google Stadions controller en drie maanden abonnement op de service.

Enkele uren voordat de Google Stadions starten, pricing details zijn al uitgelekt voor de komende streaming platform en de informatie suggereert dat je zelfs een gratis versie.