Google Startpagina deal bij Walmart: bespaar $50 op de Google Startpagina de smart speaker

Het vinden van de smart speaker is het beste voor u in onze lijst van de beste smart luidsprekers van 2019.Leer meer over de komende Amazon shopping event met onze gids op Amazon Prime-Dag: alles wat u moet weten voor de in juli deals evenementWalmart heeft ook korting op de Google Startpagina Mini en Google Nest Hub. Zowel de smart home apparaten zijn stem geactiveerd en de Google-Assistent ingebouwd. Google Home Mini in Walmart
Voor een beperkte tijd, kunt u het opslaan van op de Google Startpagina Mini speaker bij Walmart. De compacte smart speaker kan muziek afspelen, het beantwoorden van vragen, en andere slimme apparaten.
Bekijk De DealZoals we hierboven vermeld, dit is een fantastische deal en de laagste prijs die we hebben gezien voor de smart speaker. We weten niet hoe lang Walmart zal de Google Startpagina op de verkoop, dus je moet profiteren zolang het nog kan.

Google Startpagina aanbiedingen:

Shop meer Google Startpagina apparaten met onze lijst van de goedkoopste Google Startpagina prijzen: de beste Home Mini, Hub, en Max deals.
Nu bij Walmart, kunt u vinden Black Friday-zoals de prijzen op haar best verkopende Google Startpagina apparaten. Voor een beperkte tijd, kunt u de Google-Startpagina de smart speaker te koop voor . Dat is een korting en de laagste prijs die we hebben gezien voor stem-geactiveerde luidsprekers. U kunt ook het vinden van deals voor de Google Startpagina Mini en Google Nest Hub.

De Google Startpagina de smart speaker is de stem geactiveerd en wordt aangedreven door de Google-Assistent. U kunt uw stem gebruiken om Google te vragen over het weer, nieuws, sport en meer. U kunt ook muziek afspelen bellen en het regelen van de andere slimme apparaten. De luidspreker werkt met meer dan 5000 slimme huishoudelijke apparaten, zodat u kunt de controle van de temperatuur, verlichting, TV, en meer met de opdracht van uw stem. Ondanks zijn compacte formaat, de Google smart speaker produceert een krachtig geluid en kan muziek afspelen van populaire diensten als Spotify en Google Play Music.Het Nest Hub is voorzien van een smart display en werkt samen met andere slimme apparaten, zoals het Nest, zodat u kunt zien uw verlichting, camera ‘ s, en meer vanuit één dashboard.Google Nest Hub 9 en bij Walmart
Voor de Google Nest Hub te koop voor slechts bij Walmart. De 7-inch smart display maakt het mogelijk om muziek af te spelen, naar het nieuws kijken, bellen, en andere slimme apparaten met de opdracht van uw stem.
Bekijk De Deal