Marvel ‘ s Avengers spel: release date, nieuws, trailers en geruchten

Marvel ‘ s Avengers ten slotte zal worden onthuld op de Square Enix E3 2019 persconferentie op dinsdag ochtend, het onthullen zal de eerste keer krijgen we een blik op de titel sinds de eerste teaser trailer is uitgebracht terug in januari 2017.
Een ding is zeker, als de hamer van Thor gooien is zo bevredigend als het gooien van de Leviathan Bijl in de God van de Oorlog, we zijn erg blij Avengers. Vers, divers aanbod van speelbare helden
Buiten het logo getweet door het spel van de Twitter-handle, er niet veel in de weg van de officiële kunst. Wat we wel hebben, echter, is het spel van de eerste teaser trailer, dat vorig jaar uitkwam.

Cut to the chase

  • Wat is het? Crystal Dynamic de eerste Marvel-spel in een multi-spel deal
  • Wanneer is het uit? Er is geen officiële release datum nog niet, maar geld zegt 2020
  • Wat kan ik spelen? Xbox Één, PS4 en waarschijnlijk PC

Marvel ‘ s the Avengers-trailers en screenshots

Screenshot taken from the E3 Colosseum website.  Meer dan wat dan ook, willen we een diepe duik op de gameplay die het grootste deel van onze Wrekende avontuur. Informatie op de gameplay is schaars, maar een recente lek op de E3 Colosseum website onthuld dat Marvel ‘ s Avengers zal de functie “continu single-player en co-operatieve gameplay”, en die spelers kunnen “verzamelen in teams van maximaal vier spelers, master buitengewone capaciteiten…en het combineren van krachten”. Maar samen met vrienden, elk met het spelen van een andere held, is het niet verwonderlijk in een Avengers spel, wat die ook lijkt in de praktijk weten we het gewoonweg niet.

Wat wij willen zien van Marvel ‘ s Avengers op de E3 2019

De tekenen zijn positief, maar het lek ook benadrukt het idee van een “continue” spel in een steeds verder uitbreidende wereld”. Kunnen we over een Avengers spelen-as-a-service? Recente games-as-a-service titels zoals Lot, Volkslied, en De Division 2 niet precies geprezen voor hun top-tier verhalen, dus we hopen dat het onthullen bevestigt de ervaring hoeft niet te worden verdund in ten gunste van ooit-blijvende omzet.
Na twee jaar van geheimhouding, Square Enix en Crystal Dynamics zijn bijna klaar om te praten over hun eerste Avengers spel – of, zoals wij het kennen, Marvel ‘ s Avengers.
Gameplay
Details zijn nog schaars over Square Enix ‘ s grote inval in het Marvel universum, maar hier is alles wat we tot nu toe weten, plus ton van geruchten en voorspellingen te doen.
Vooruitlopend op de grote onthullen, hier is alles wat we willen zien van Marvel ‘ s Avengers op de E3 2019:
Decennia van comics, en 22 films meer dan 11 jaar van de Marvel Cinematic Universe zorgen fans zijn goed thuis op vele klassieke Marvel heroes. Terwijl wij houden van Iron Man, Captain America, Hulk en Thor, we denken dat het tijd is om te introduceren wat verse, minder bekende gezichten in Marvel ‘ s Avengers. Een ResetEra gerucht beweert dat Kamala Khan, een.k.een. Ms. Marvel, zal een cruciale rol spelen in het spel, mogelijk de drijvende kracht in het ‘monteren’ van de Avengers. We zien graag Khan in het middelpunt, misschien zelfs naast andere, meer recente Avengers, zoals Ijzer Hart, Miles Morales, en Eekhoorn-Meisje. Waarom niet?
De verwachtingen zijn hoog voor onze eerste blik op Marvel ‘ s the Avengers, het is al lang aan te komen en we kunnen niet wachten om de ogen op wat Crystal Dynamics heeft gewerkt.
We verwachten ton van trailers en screenshots te laten vallen tijdens de E3 2019, dus houd de deur in deze ruimte.

Screenshot genomen van de E3 Colosseum website.
Focus op het verhaal

Marvel ‘ s Avengers zal worden onthuld op de Square Enix E3 persconferentie op 11 juni th op 2am BST.
De beste schatting die we hebben, op dit punt althans, is dat de Avengers gaat om een third-person co-operatief actie-RPG – denk Volkslied en zou je op het juiste spoor. We hebben geruchten gehoord van Crystal Dynamics op zoek naar het huren van een third-person camera ontwerper, en een kort bericht op de E3 Colosseum website bevestigd dat het spel zal beschikken over zowel een uitgebreide single-player en co-op-multiplayer-modes.
Een officiële Twitter-account voor het spel niet alleen onthulde het logo, maar het bevestigde ook dat willen we zien het in-actie op de E3 2019 tijdens de Square Enix druk event dat plaatsvindt op maandag, juni 10, maar ook op grote evenement met het spel van de ontwikkelaars van het gebeuren op de E3 Colosseum.
Marvel ‘ s Spider-Man blies ons weg vorig jaar met een verhaal vol hart, personages die we verzorgd over, en sommige sensationele optredens te starten. Square Enix en ontwikkelaar Crystal Dynamics heeft een prachtige gelegenheid om een verhaal past bij de ongelooflijk rooster van Marvel-personages die ze geërfd hebben. Avengers: Eindspel, en de ,7 miljard die zij heeft genomen in de box office is bewijs genoeg dat mensen willen zien boeiende, teken-gericht, emotionele verhalen over deze helden. De eerste 2017 onthullen beloofde een “volledig origineel verhaal”, en de pre-E3 lek bevestigd dat verhaal focus door te zeggen dat de titel is “een episch actie-avontuur” met “filmisch vertellen”.