Netflix is het testen van een nieuwe ‘Extra ‘ s’ ontdekking feed die apen Instagram

Bovendien, het tabblad Extra kunnen gebruikers herinneringen instellen voor de komende films en shows en ook direct inhoud toevoegen die al beschikbaar zijn in hun lijsten.
In een poging om bij te blijven met de kinderen, Netflix is momenteel het testen van een nieuwe ‘Extra’ s ‘ feed in de app biedt Instagram-stijl, de inhoud, de dienst bevestigd via een Verscheidenheid. De Extra ‘ s hebben, die komt in de plaats van de app van de huidige ‘Coming Soon’ – tabblad, biedt aanhangwagens, galerijen en verhalen gebaseerd op Netflix Originelen die abonnees kunt bladeren en te delen met hun vrienden via WhatsApp, Messenger, Instagram Verhalen en meer. Image credit:  Janko Roettgers / Variety Image credit: Janko Roettgers / Diverse